load icon
INGE MERETE GROSS9072

Rosmarin

3.900 DKK

Rosmarin Det havde været et lunt efterår. Stedmoderblomsterne var begyndt at blomstre igen og imellem urtegårdens fliser stod både mynte og lavendel og duftede af sommer. Stæren Rosmarin kunne godt lide urtegården. Hun var blevet veninde med en stær, som for længst skulle være fløjet syd på med de andre. Men vejret var så lunt, og derfor var han blevet lidt endnu. Måske var der også andre grunde end vejret. Hver dag kom stæren og fløjtede for Rosmarin. Han havde aldrig set noget så yndigt – og velduftende. “Det er fordi jeg kommer fra Himlen,” svarede hun. “Der er det altid sommer. Men nu bor jeg her i krydderurtebeddet, for jeg har hørt, at det snart er Jul. Så vil menneskene fejre Kongens fødselsdag. Og det vil jeg gerne være med til. Men hvor er det blevet forskrækkeligt koldt. Jeg skulle da vist have haft en frakke med.” Mere fik hun ikke sagt, så lagde stæren sin bløde og varme vinge omkring hende. “Skal du også med til fødselsdagsfesten?” spurgte hun stæren. “Nej,” svarede den; “men spørg du anden, den ved, hvad det drejer sig om!” Anden Og så spurgte hun anden. “Rap, rap, glæd dig, glæd dig!” rappede anden, mens den snadrede i branddammen. “Nu falder sneen snart, og så kommer Ole med et træ fra skoven. Det bliver sat på fod og stillet ind i den fine stue. Og så bliver det pyntet med æbler og kræmmerhuse, og sukkerstads og kogler, hjerter, glimmer og lys. Og på toppen får det en stjerne, Jeg har hørt, at den kommer fra Bethlehem.” “Hvordan kan jeg få det at se?” “Følg med mig,” svarede anden. “Når pigen kommer og henter mig lillejuleaften, så holder du dig bare helt tæt til mig, gnider dig ind til mig. Så kan du komme med iv onen. Der er heller ikke så koldt som her. Og bagefter får vi hæderspladsen. Midt på julebordet. Og derfra kan vi se det hele!” “Kan stæren også komme med?” Men det havde den ingen lyst til. - Location: København

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 50 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Rosmarin
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Rosmarin | Maleri

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.