load icon
INGE MERETE GROSS9960-11164

Oda i garderoben

1.500 DKK

Kender du 'Oda i Garderoben'? Hvor har jeg mange gange lyttet til Kjeld Ingrisch, når han synger om hende, Elvira, Hans og negerportieren Nero i Vandkunstens lille Cafe'. Elvira sidder og spiller i Vandkunstens lille cafe - fra fingerspidserne dundrer tung og ulidelig ve. Elvira sidder og elsker violinisten Hans og lægger sit unge hjerte i tango og brudedans. Og Hans fortolker sin attrå i strøg langs en kattetarm og stirrer mod garderoben, skiftevis kold og varm for Oda i garderoben ejer hans sjæl og sind. Han knuger trist instrumentet ind mod sin ensomme kind. Og Oda i garderoben sukker et lydeligt suk og spejler sig længe i spejlet og syns, hun er egentlig smuk, men tårer og vågne nætter har gjort hendes teint lidt bleg - for Nero, negerportieren, kigge! en anden vej. Og Nero, negerportieren, står og ser fornem ud, men hjertet vånder sig heftigt under hans sorte hud, han blotter sin smertes dybde i taxabil-fløjtens fløjt for Nero, negerportieren, elsker Elvira højt. Og sådan er ringen sluttet, og sådan blev fire led samlet i tragisk orden af en drilagtig smed: Hans, Oda, Elvira og Nero er ikke så sjældne at se - de lever ikke alene i Vandkunstens lille cafe. Oda er født i kk på et lækkert, tykt højkvalitets lærred. Og som en særlig finish, er kanten prydet med gyldent slagtetal. Det giver et både råt og sart udtryk.

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 30 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Oda i garderoben

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Oda i garderoben | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.