load icon

Abonnements typer

Dette abonnement er for dig, som kun vil vise din kunst i portalen ArtPlan & danishartists.com.

Månedligt abonnement
Pris kr. 30,- inkl. moms
Læs mere
Dette abonnement er for dig, som enten er et nyt talent eller erfaren med et stort engagement. Som kunstner elsker man at fordybe sig og eksperimenter og benytter kvalitetsmatrialer.

Månedligt abonnement
Pris kr. 80,- inkl. moms
Læs mere
Dette abonnement er for dig, som udelukkende skaber kunst af kvalitetsmatrialer. Udøvende kunstnere i mere end 10 år på højt niveau, og har flere kunstudstillinger bag sig.

Månedligt abonnement
Pris kr. 125,- inkl. moms
Læs mere

Medlem udtalelser

 • 1000 tak for jeres gode arbejde for markedføring af mine værker og Kunstsamlingen.

 • Jeg har haft stor glæde af at være med i Kunstsamlingen. Jeg oplever at min kunst bliver eksponeret på en meget professionelt måde og at jeg som kunstner får en professionel sparring omkring det at sælge sin kunst. Jeg har også brugt Kunstsamlingen til at få lavet en unik serie i “giclèe tryk i en super fin kvalitet.

 • Jeg har kun positive ting at sige om Kunstsamlingen.dk – fuldt ud tilfreds.
  Jeg har siden 2017 udstillet mit kunst på deres hjemmeside, og de har gjort et fantastisk stykke arbejde med at få vist mine malerier på diverse gallerier og kunstudstillinger. Jeg har herigennem fået stor respons på mit kunst, og kommet ud til kunder, jeg normalt ikke ville have fået. Jeg kan glædeligt sige jeg nu også nået ud over den danske grænse, og har ved hjælp af Kunstsamlingen.dk solgt hele 2 malerier oppe i Norge.

  Christine og Kenny er simpelthen så søde, nede på jorden, dygtige og 100% engageret i at hjælpe kunstnerne de repræsenterer. De kører Danmark rundt med vores kunststykker, og udstiller dem. Herudover er de også gode til at vise kunsten frem på de Sociale Medier. Jeg mener at være på Kunstsamlingen.dk er en pakkeløsning der virker, og deres hjemmeside er utrolig flot. Det er nytænkende og effektivt, og jeg kan kun anbefale Kunstsamlingen.dk på det varmeste.

  Merete Roy, kunstner og medlem af Kunstsamlingen.dk

 • Kunstsamlingen og kunstprofil system fungerer meget brugervenligt.

 • Man kan være skeptisk for at benytte online gallerier - hvad får man ud af det. Med Kunstsamlingen som markedsføring partner og online galleri, har det overgået alle mine forventninger, Kunstsamlingen har banet vejen til udstillinger i London, Berlin, New York, Horsen, Norge, Rom, Stockholm samt salg fra eget atelier. Jeg er stolt over at være en del af Kunstsamlingen, herfra har jeg fået mit kunstneriske afsæt til hele verden.

 • Jeg beundrer Kunstsamlingens vision og indsats for at fremme kunstneres værker på markedet. Siden etableringen i 2015 har Kunstsamlingen haft succes med en række events, hvor jeg personligt derigennem har haft succes med flere salg af mine malerier.
  Jeg ser frem til kommende spændende projekter med Kunstsamlingen.

 • At sætte sin kunst til salg, er ofte en hjertesag og derfor også særlig vigtigt, at vælge det rigtige sted med de rigtige mennesker. Bag Kunstsamlingen står et engageret og dedikeret team, som jeg oplever, har skabt en professionel platform, hvor kunstnere trygt kan formidle deres kunst.