load icon

MEDLEM AF KUNSTSAMLINGEN

 • Hjem
 • MEDLEM AF KUNSTSAMLINGEN

MEDLEM AF KUNSTSAMLINGEN

Som medlem af Danmarks førende online galleri får du et udstillingsvindue hos Kunstsamlingen med hele verdenen. Du får mulighed for at deltage på vores udstillinger og i vores galleri i Greve. Og som noget nyt for du som medlem GRATIS applikationen "Picture on the Wall" på din hjemmeside.

Vi hjælper dig med at markedsføre dig og din kunst via SEO optimering og sikre en optimal placering på Google. Vi udarbejder statistiker for dig og en personlig hjemmeside på Kunstsamlingen.dk Vi tager ingen provision for salg gennem Kunstsamlingen.dk og så kommer du med i vores årlige KunstKatalog, som bliver uddelt til kunstforeninger, firmaer og potentielle købere.

Kunstsamlingen repræsentere i øjeblikket et bredt udsnit af kunstnere fra hele Danmark - og der er helt sikkert plads til dig også.

Medlemsskab


Kunstsamlingen

En hjælp til markedsføring

kr 100,- / måned

(+moms)
- Et online udstillings vindue hos Kunstsamlingen
- Kunstprofil på Kunstsamlingen med alle dens muligheder
- Udstillinger
- Gratis "Picture on the Wall" applikation (Se mere her)
- 0% i provision ved salg via hjemmesiden
- Kunstværker må gerne promoveres og sælges andre steder
- Statistiker
- Egen hjemmeside på Kunstsamlingen.dk
- SEO optimering
- Markedsføring
- Optimal placering på google

Kontakt

Nordic Art Index

Index over Nordiske Kunstnere

kr 0,- / måned


- Online visitkort hos Nordic Art Index
- Link til din egen hjemmeside
- Link til dine sociale medier
- Ingen krav til materialer

TILMELD


Krav:

Den kunst der udstilles i Kunstsamlingens Galleri, på Kunstsamlingen.dk og i forbindelse med Kunstsamlingens udstillinger SKAL være skabt af kvalitetsmaterialer.
Dette er et krav Kunstsamlingen stiller for at kunne give et kvalitets stempel overfor køberen om, at kunstværket er af god kvalitet og kan holde mange år frem.

Medlem udtalelser

 • Lykke Mørch

  20-06-2018 16:24:28

  Kunstsamlingen og kunstprofil system fungerer meget brugervenligt.

 • Nina Hansen

  04-06-2018 13:31:21

  Man kan være skeptisk for at benytte online gallerier - hvad får man ud af det. Med Kunstsamlingen som markedsføring partner og online galleri, har det overgået alle mine forventninger, Kunstsamlingen har banet vejen til udstillinger i London, Berlin, New York, Horsen, Norge, Rom, Stockholm samt salg fra eget atelier. Jeg er stolt over at være en del af Kunstsamlingen, herfra har jeg fået mit kunstneriske afsæt til hele verden.

 • Pejhman Madani

  12-03-2018 11:19:45

  Jeg beundrer Kunstsamlingens vision og indsats for at fremme kunstneres værker på markedet. Siden etableringen i 2015 har Kunstsamlingen haft succes med en række events, hvor jeg personligt derigennem har haft succes med flere salg af mine malerier.
  Jeg ser frem til kommende spændende projekter med Kunstsamlingen.

 • Tina Sommer Paaske

  21-11-2017 16:28:49

  At sætte sin kunst til salg, er ofte en hjertesag og derfor også særlig vigtigt, at vælge det rigtige sted med de rigtige mennesker. Bag Kunstsamlingen står et engageret og dedikeret team, som jeg oplever, har skabt en professionel platform, hvor kunstnere trygt kan formidle deres kunst.