load icon
INGE MERETE GROSS9082-10183

Amarilla

1.900 DKK

På mange af mine malerier er der to personer. Men Señorita Amarilla er i stand til at gå alene. Og stå alene! Hu har ikke brug for nogen at støtte sig til. Har du det? Som du måske ved, så maler jeg om vinteren i Sardina del Norte, en lille fiskerby, hvor der kun tales spansk. Det påvirker nogle gange de navne, som jeg giver mine malerier, som for eksempel denne lille dame, som jeg ikke var i tvivl om skulle hedde Señorita Amarilla. Direkte oversat betyder det frøken gul. Og det er selvfølgelig inspireret af hende gule kjole. Men hun er jo ikke spansk med det røde hår, vil du måske sige. Nej, det er hun måske ikke. Og så alligevel. Der er faktisk en hel del spaniere, der farver deres hår rødt. Ikke så flot rødt som dette. Når solen skinner på det, falmer det hurtigt og bliver lyserødt. Señorita Amarilla er malet i lag på lag på lag… Måske fornemmer du det, når du betragter kjolens gule bærestykke? Det gør processen meget langsommelig; men det giver dybde og stoflighed til det lille maleri, så det med sin blindramme næsten er bliver et lille møbel – klar til at rykke ind i et hjørne af stuen. - Location: Hanstholm

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 30 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Amarilla
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Amarilla | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Amarilla | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.