load icon
INGE MERETE GROSS8986-10072

Kys mig!

7.900 DKK

Kys mig! Sådan siger svinedrengen til prinsessen i H.C. Andersens eventyr. Det er prisen for hans herlige gryde. Og når den kogte, så ringede det så dejligt, mens den spillede den gamle melodi: “Ach, Du lieber Augustin Alles ist væk, væk, væk!” Men det allerkunstigste var dog, at når man holdt fingeren ind i dampen fra gryden, så kune man straks lugte hvad mad der blev lavet i hver skorsten i hele byen. Og den gryde måtte prinsessen eje. Og derfor måtte hun give efter for han: “Kys mig!” Og i mens stod alle hofdamerne vagt, for at ingen skulle se det. Nå, nok om H.C. Andersen. Når jeg kigger på dette maleri, bliver jeg især fascineret af svinedrengens hestemule. Der er ikke noget i verden så blødt som en hestemule. Har du aldrig kysset en hestemule, så er du gået glip af noget. - Location: København

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 60 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Kys mig!
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Kys mig! | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Kys mig! | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.