load icon
  • Home
  • Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Hvilken type kunstværker udstiller I?
KUNSTSAMLINGEN udstiller originale malerier, akvareller, skulpturer og forskellige tryk i begrænsede og nummererede oplag. Værkerne er skabt af såvel nye talenter som mere etablerede kunstnere fra hele landet.

Er værkerne unikke?
Ja. Et kunstværk, som udstilles og sættes til salg på KUNSTSAMLINGEN, findes kun i den ene udgave. Litografier og Giclée tryk sælges i begrænset oplag.

Kan jeg være sikker på kvaliteten?
Ja. Den enkelte kunstner har lavet en aftale med KUNSTSAMLINGEN om udelukkende at benytte professionelle kvalitetsmaterialer. Det sikrer, at kunstværkerne kan holde mange år frem i tiden. Derfor kan KUNSTSAMLINGEN give værkerne et kvalitetsstempel.

Bliver værkerne set?
Ja. Vi arbejder hårdt for at gøre vores kunstnere synlige. De eksponeres i vores kunstkatalog, på blog, website og sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter. Vi målretter omtalerne af de enkelte kunstnere til søgemaskinerne ved hjælp af SEO. Dette arbejde giver maximal eksponering af kunstnere og værker.

Har I et fysisk galleri ?
Ja. KUNSTSAMLINGEN er ikke udelukkende en webshop. Vi udstiller løbende værker i vores galleri på gården og arrangerer også popup events. Desuden deltager vi i kunstmesser og udstillinger på gallerier rundt omkring i Danmark. Alle steder arbejder vi på at formidle kontakten mellem kunstnerne og køberne.

Hvordan holder jeg mig orienteret om, hvor I udstiller?
Hvis du ønsker oplysninger om vores arrangementer, kan du tilmelde dig på Facebook eller vores nyhedsbrev nederst på siden.