load icon
  • hjem
  • Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar


Hvilken type kunstværker udstiller I ?
Kunstsamlingen udstiller originale kunstværker som malerier, akvareller, skulpturer, keramik, grafik og tekstilkunst. Derudover udstiller vi også forskellige kunstprint som litografier og Giclée print. Kunstværkerne er skabt af nye talenter såvel som mere etablerede kunstnere fra hele landet.

Er det unika værker ?
Ja. Kunstværker, der udstilles hos Kunstsamlingen, findes kun i denne ene udgave. Litografier og Giclée print sælges i begrænset oplag og printene er nummereret og signeret af kunstneren.

Er kvaliteten på kunstværkerne iorden ?
Ja. Den enkelte kunstner har lavet en aftale med Kunstsamlingen om udelukkende, at benytte professionelle kvalitetsmaterialer til frembringelse af kunstværket. Det er en sikkerhed for, at kunstværkerne kan holde mange år frem. Derfor kan Kunstsamlingen give kunstværkerne vores kvalitetsstempel.

Har I et fysisk galleri ?
Ja. Kunstsamlingen er ikke udelukkende en webportal. Vi udstiller løbende kunstværker i Lyngby Storcenter og deltager på kunstmesser og udstillinger rundt omkring i Danmark. Det er også muligt at få fremvist kunstværker fra forskellige kunstnere efter nærmere aftale. Derudover arbejder vi i øjeblikket på at åbne et galleri på Sjælland.

Hvordan holder jeg mig orienteret om, hvor I udstiller ?
Følg os på Facebook @kunstsamlingen, så får du oplysninger omkring vores udstillinger.