load icon
INGE MERETE GROSS10446-11719

Perleveninder?

4.900 DKK

Perleveninder? Jeg har her begivet mig ud i et gruppebillede med fire kvinder. Selvom maleren Jens Søndergaard, som jeg beundrer meget, vist nok aldrig har lavet denne type kvindebilleder, så er det alligevel ham, der er min inspirationskilde her. Hvordan det? Jo, nu skal du høre. Dette maleri har været et helt år undervejs. Gang på gang troede jeg, at nu var det færdigt. Men nej, jeg var alligevel ikke helt tilfreds. Så en dag var jeg på Thisted Biblotek og så deres 7 kæmpestore malerier af jens Søndergaard, og det mindede mig om, hvordan Søndergaard ofte placerer ét af sine mennesker lidt væk fra de andre. Det giver en spænding i billedet, som jeg finder meget fascinerende. Men hvem skulle jeg fjerne for at opnå denne afstand? Skulle det være hende med rottehalerne eller hende med fløjten? Jeg holdt meget af dem begge - og mest af hende med rottehalerne. Så i tråd med læresætningen: Kill your darlings, måtte hun væk. Og det kom hun. Og ind kom Søndergaards glade farver. Og hvad opnåede jeg så med det? Hvordan ser du relationen imellem disse fore kvinder?

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Moderne
Produkt info:
Bredde: 90 cm,  Højde: 90 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Perleveninder?
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Perleveninder? | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Perleveninder? | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.