load icon
INGE MERETE GROSS9536-10656

På frierfødder

6.500 DKK

På frierfødder er et stærkt maleri af hvordan forholdet mellem mand og kvinde måske alt for tit udfolder sig. Min mand spurgte mig en dag, hvordan kan det være, at mændene på dine malerier ofte er små og ubetydelige; mens kvinderne er voluminøse og som regel dominerer maleriet. Jeg ved det ikke. Men jeg kan godt se, at det er sandt. Er det fordi jeg maler ligesom børn, hvor de ofte selv er den største person på deres tegninger? Måske? For det er jo kvindekønnet, jeg altid har relateret mig til. ‘På frierfødder’ er malet ad mange omgange og i mange, mange lag. Det giver maleriet den lækre stoflighed, som er så karakteristisk for næsten alle mine malerier. Jeg håber, at den, der får hende, vil passe godt på hende. Hun er født i Sardina del Norte. Siden kom han til. Hvor er han fra? Jeg ved det ikke.

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 80 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - På frierfødder
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

På frierfødder | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
På frierfødder | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.