load icon
INGE MERETE GROSS10447-11718

Hvem er jeg?

1.200 DKK

Hvem er jeg? Hvem er du? Kan du identificere dig med den person, som du møder, når du ser sig i spejlet? Det kunne musiker Freja Kirk ikke. Derfor har hun fået fjernet sine bryster, og nu siger hun, at hun er lykkelig.. Netop nu er hun aktuel med sit nye album: Hvaf skal men kæde sådan en som mig? Og hvad skal man kalde sådan en, som personen her på maleriet? Mand eller kvinde? Lykkelig eller ulykkelig? Og hvad skal man kalde dig? Men måske handler det i virkeligheden slet ikke så meget om, hvem eller hvad man er: men om at være den, man er. Maleriet er udført med lag på lag på lag… hvorved fremkommer den finish og dybde, som karakteriserer Inge Merete Gross’ malerier. Desuden er det dansk kvalitetslærred på en 4 cm tyk blindramme. Derved bliver det næsten som et lille nyt møbel, der flytter ind i stuen.

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Moderne
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 30 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Hvem er jeg?

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Hvem er jeg? | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.