load icon
INGE MERETE GROSS8949-10039

The Survivor

4.800 DKK

The Survivor’ stod længe på staffeliet. Jeg lå på sofaen og kiggede på hende. Jeg havde fået diagnosen modermærkekræft. To gange var jeg blevet opereret. Først fjernede de modermærket på min mave. Da der var kræft i det ,tog de en måned senere yderligere en luns mere af min mave plus nogle lymfeknuder i den højre armhule. Det var såret i armhulen, der var det værste. For ikke at få ødemer, skulle armen holdes i ro. Men til sidst kunne jeg ikke lade være. Fingrene VILLE i malingen. Og endelig blev ‘The Survivor’ færdig. Jeg holder faktisk meget af hende. Især hendes røde hue med det fine perlebroderi. Og perlekransen, og sommerfuglen, som er symbol for det flygtige og det evige. ‘The Survivor’ består af usædvanlig mange lag maling, og det giver maleriet en stoflig og meget lækker struktur. Som alle mine malerier er hun selvfølgelig malet på dansk kvalitetslærred. Kanterne er også bemalede, så hun er helt klart til at blive hængt op. - Location: København

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 65 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - The Survivor
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

The Survivor | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
The Survivor | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.