load icon
INGE MERETE GROSS9195-10299

Susanne i badet

5.900 DKK

Susanne i badet Faktisk har hun længe hængt over mit arbejdsbord. Jeg ville have hende for mig selv. Hun fylder mig med energi og glæde, hver gang jeg ser på hende. Hun er vinterbader. En rigtig skjoldmø - og ikke en radiator-viking, som ligger i sauna og sveder det meste af tiden. Nej, Susanne hopper direkte i bølgen og lader endorfinerne få frit løb, mens hun synger i vilden sky. Yndlings melodi Hendes yndlingsmelodi er ‘Så længe skuden kan gå’. Den er skrevet af Evert Taube, som kaldte den sin salme. Til Skagen Festival har hun hørt den sunget af hans søn, Sven Bertil Taube.  Mere end en time stod hun i kø for at få én af de forreste pladser. Og det fik hun. Lige midt for. Og det var som om han sang den kun for hende: Så længe skuden kan gå så længe hjertet kan slå så længe - solen den glitrer på bølgerne blå er der så mer du vil nå? Nej prøv engang at forstå, at der er- mange som aldrig et lysglimt vil få Og hvem har sagt du skal ta' det for givet, at der for dig kun er lykke i livet? Hver gang dagen er endt og du ser stjernene tændt så tænk på - alle de dejlige ting som er hændt. Og hvem har sagt netop du sku høre og se høre bølgernes brus, og kunne synge? Og hvem har sagt netop du sku kunne juble og le? Og som fuglen på bølgerne gynge? Og syns' du vagten er lang - så lyt til natvindens sang, snart klimter klokken for dig - min ven - ding dang så længe skuden kan gå så længe hjertet kan slå så længe - solen den glitrer på bølgerne blå Så har du slet ingen grund til at klage husk denne dag vender aldrig tilbage hver gang en dag den er endt og du ser stjernerne tændt, så tænk på de dejlige ting som er hændt. Og hvem har sagt at netop du sku høre og se høre bølgernes brus, og kunne synge? og hvem har sagt at netop du sku kunne juble og le? Og som fugle på bølgerne gynge? Så længe skuden kan gå så længe hjertet kan slå så længe - solen den glitrer på bølgerne blå er der så mer du vil nå? Nej prøv engang at forstå, at der er mange.... som aldrig et lysglimt vil få.

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 60 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Susanne i badet
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Susanne i badet | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Susanne i badet | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.