load icon
INGE MERETE GROSS9588-10719

The carneval is over

7.500 DKK

Kender du Durhams berømte melodi: 'The carneval is over' Dennkom jeg til at tænke på, da vi var til karneval i Galdar. Galdar ligger i det nordvestlige hjørne af Gran Canaria - ved foden af en stor vulkan. Det er kun 6 km fra Sardina del Norte, den lille fiskerby, hvor jeg maler hver vinter. Vi havde om eftermiddagen været i Las Palmas. Allerede i bussen mødte vi festklædte mennesker i alle aldre. Kostumerne var mangfoldige, nogle gigantiske, andre minimalistiske, - og følelserne sad tydeligvis uden på kroppen. Hele byen, der i aften var måske 10 gange så stor som normalt, svajede med til de eksotiske rytmer, mens optoget time efter time dansede op igennem hovedgaden, inden det sluttede oppe for enden - lige udenfor den store katedral. The carneval is over! Billedet her er malet, mens festen stadig pumpede i blodet…

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akvarel på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Ekspressionisme
Produkt info:
Bredde: 60 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - The carneval is over

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
The carneval is over | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.