load icon
INGE MERETE GROSS9091-10194

Franske anemoner

1.900 DKK

'Franske anemoner' 'Hvad kan vi hjælpe dig med?' spurgte ekspedienten. Hun havde lange, lyserøde negle. Hvad gjorde hun mon, for at de ikke skulle knække? Var de aldrig i vejen, når hun bandt blomster? Eller pakkede dem ind? Hun havde bestemt ingen have derhjemme. Man kunne ikke ordne have med så lange negle. Jeg kiggede på mine egne negle. De var sorte og korte. Men jeg bed dem ikke. Nej, det gjorde jeg aldrig. Men jeg prøvede nogle gange at rense det sorte under neglene af med min hjørnetand. Min mor kunne ikke lide det. Hun ville ikke have det. Der var meget, min mor ikke ville have. Hun ville heller ikke have, at jeg kom for sent hjem. Og nu var klokken igen blevet for mange... 'Hvad kan vi hjælpe dig med?' gentog ekspedienten. 'Jeg skulle have nogle blomster til min mor. Har I fresia?' Min mor elskede fresiaer. Måske mest på grund af duften. Hun elskede også orkideer. Det var ikke på grund af duften, for det havde de ingenting af. Jeg kunne ikke lide fresiaer. De mindede mig om sygehuset. Der fik min mor altid fresiaer. Når vi var på besøg, blev de sat ind på stuen. ellers stod alle blomsterne på et rullebord ude på gangen. 'Vi har både gule, blå og hvide fresiaer. Hvor mange skal du have? Og skal du have grønt imellem?' Hun tog én af hver farve op i hånden. De lyste om kap med hendes negle. Jeg hadede fresiaer. De duftede af gamle damer og Kijaffa. Pludselig fik jeg øje på en spand med blomster i mange farver, orange og røde, gule, blå og lilla. Blomsterhovederne var runde og fine, og de struttede af liv og velvære. 'For 25 kr. af dem dér,' sagde jeg og pegede. 'Vil du hellere have franske anemoner, så skal du sandelig også få det. Dem vil din mor helt sikker også blive glad for!' Det var nu snart to timer siden, jeg skulle have været hjemme. Men det gjorde ingenting. Mor ville blve glad for anemonerne. Og måske ville far male dem. - Location: Hanstholm

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 30 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Franske anemoner
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.





Franske anemoner | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Franske anemoner | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.