load icon
INGE MERETE GROSS8997

Livsglæde

7.900 DKK

Der havde været en stiv kuling fra nordost. Splitte mine bramsejl! I tre hele døgn havde de ligget underdrejet i Biscayen og fået hverken vådt eller tørt. Men så var vinden løjet af, og de havde sat kurs imod Bombay. Carl Oscar var endnu lidt bøn i hovedet, da han entrede ned af landgangen. Og hans næste lyste som et fyrtårn. Liva, hans tamme måge, havde han med under vesten. De sang om kap, da de begge pludselig og på én gang fik øje på Suzie. Var hun mon klar til en svingom?

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 90 cm,  Højde: 70 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Livsglæde
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Livsglæde | Maleri

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.