load icon
INGE MERETE GROSS8995-10087

Pescadora

8.100 DKK

Pescador er spansk og betyder fisker, så i mit univers betyder Pescadora en fiskerinde. Det kom sig af den store fisk, der dukkede frem i hendes skørter. Jeg ved ikke, hvor den kom fra. Og jeg ved heller ikke, om det er hende, der har fanget den, eller det er fisken, der har fanget hende? Jeg malede hende sidste vinter i Sardina del Norte, hvor der meget af tiden ligger små fiskerbåde på vandet lige ud for mit atelier. De fanger mange fisk. Mest små fisk. Men det her er ikke en lille fisk. Det er ikke en sardin. Jeg tænker nærmere, at det måske er en stor gedde, som i de danske åer kan stå inde under brinken.Jeg kendte engang en mand, som fortalte mig, at han som barn havde fanget sådanne gedder med hænderne. Han vidste præcis, hvor de plejede at stå. Under kjolen Men denne står ikke under brinken, det står under Pescadoras skørt. Og hvad venter den mon på? På dig? - Location: København

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 70 cm,  Højde: 90 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Pescadora
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Pescadora | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Pescadora | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.