load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Suzana Profeta
Se den geografiske placering

Suzana Profeta

Jeg lader mig inspirere af livets skønhed, naturen og dyreliv. Jeg har en passion for at skabe kunstværker, der formidler en realistisk og nuanceret følelse gennem brugen af alcohol ink. Min teknik er konstant under udvikling, baseret på mine eksperimenter med nye medie, nye teknikker, samt mine erfaringer med olie- og akvarelfarver.

For tiden fokuserer jeg på at portrættere dyr og fugle fra den danske fauna. Mit mål er at forbinde beskueren med naturen og invitere dem til at reflektere over dens liv og sjæl. Jeg lægger stor vægt på at skabe æstetisk tiltalende kunstværker med en blanding af organiske former og farver, der fanger øjet og giver en intens atmosfære.

Jeg stræber altid efter at skabe kunstværker, der inviterer beskueren til at fordybe sig i skønheden og mangfoldigheden.

Jeg håber, at mine kunstværker kan bringe glæde og forståelse for naturen til alle, der oplever dem. Tak for at tage dig tid til at lære mig bedre at kende gennem denne præsentation af min kunstneriske rejse og dele mine værker med verden.

Vær den første til at se Suzana Profeta's nye kunstværker

Mine værker

'Fuglenes Lille Konge' af Suzana Profeta
80⨯120 cm (H⨯B)
13.400 DKK
Det Sorte Dådyr af Suzana Profeta
80⨯120 cm (H⨯B)
15.400 DKK
Hvidt Dådyr af Suzana Profeta
80⨯120 cm (H⨯B)
15.400 DKK
Dueurtsværmer af Suzana Profeta
40⨯40 cm (H⨯B)
3.000 DKK
Lille Vinsværmer af Suzana Profeta
40⨯40 cm (H⨯B)
3.000 DKK
Mose Løvmåler af Suzana Profeta
40⨯40 cm (H⨯B)
3.000 DKK
Sort Ibis af Suzana Profeta
70⨯35 cm (H⨯B)
4.500 DKK
Skovhornugle af Suzana Profeta
80⨯80 cm (H⨯B)
10.300 DKK
'Grævling' af Suzana Profeta
80⨯80 cm (H⨯B)
9.600 DKK
'Ræv' af Suzana Profeta
80⨯80 cm (H⨯B)
9.600 DKK

Følg mig på de sociale medier

Udstillings Datoer


Udstillinger

Mine værker har fundet vej til udstillinger både i Danmark og internationalt. Jeg er stolt over at have haft solo udstillinger hos Kulturhuset Islands Brygge og Vestamager Biblioteket. Mine malerier fremvist på anerkendte steder som Centro Cultural FIESP i São Paulo, Filosoffen i Odense, samt Helligåndshuset i København. Jeg har også udstillet hos Galleri de kleine toonzaal i Holland, Galleri Artless i Frankrig, Galleri Dynamisk Stilhed i Århus, Byenshus i Gentoft, Faaborg-Midtfyn Kommunes Kunstforening og mange flere. Disse udstillinger har ikke kun givet mig mulighed for at dele min kunst, men også for at skabe forbindelser med kunstelskere og samle inspiration fra forskellige kulturer og miljøer.

Min kunst har fundet sin plads ikke blot på galleriernes vægge, men også i hjem, virksomheder og samlinger verden over. Et anerkendt PR bureau, udsmykkede deres lokaler med mere end 10 af mine oliemalerier, hvilket skabte en unik atmosfære af kreativitet og inspiration. Udover dette har mine værker fundet vej til kunstforeninger, private samlere og dedikerede kunstelskere.

I Brasilien er jeg repræsenteret af Galeria Arte Universale, hvor mine værker får mulighed for at skinne på en international scene og skabe forbindelse til kunstmiljøet i Sydamerika.

Tak for at tage dig tid til at udforske min kunstneriske rejse. Jeg håber, at mine værker kan berøre dit sind og hjerte på samme måde, som de har beriget mine egne oplevelser som kunstner.

Kontakt kunstneren

Kunstsamlingen har ingen relation til salget eller eventuelle uoverensstemmelser.

!! Dit kunstkøb går ubeskåret til kunstneren !!