load icon
SUZANA PROFETA10596-11940

Lille Vinsværmer

3.000 DKK

'Lille Vinsværmer' portrætterer en Deilephila porcellus aftensværmer, malet med alkohol ink på lærred grundet med gesso og hvid akrylmaling. Motivet er placeret til venstre og drejer let mod højre, og det detaljeret gengiver sommerfuglens krop, antenner og tre ben. Vingerne er løst malet med karakteristiske alkohol ink mønstre og pletter, hvor forvingerne viser gule nuancer med okker toner, lyserøde kanter og et bredt uregelmæssigt lilla bånd på yderkanten. Bagvingerne skifter fra okker til lilla i yderkanterne og ender i en tynd hvid kant. Hovedet og kroppen er primært pink med okker detaljer, der smelter mod den hvide baggrund. Den venstre vinge vises delvist, nærmest kroppen. Kunstnerens signatur er placeret i bunden mod venstre, under aftensværmerens bagkrop.

Kunstner: Suzana Profeta
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, Alkohol ink
Kunstretning:  Realisme
Produkt info:
Bredde: 40 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Lille Vinsværmer

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Lille Vinsværmer | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Suzana Profeta

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.