load icon
SUZANA PROFETA10054-11268

Det Sorte Dådyr

15.400 DKK

Maleriet 'Det Sorte Dådyr' er et værk med dimensionerne 80 x 120 cm, malet på lærred med alkoholblæk og akryl, og det indeholder markante 3D-elementer skabt med quick cure clay og molding paste. I midten af maleriet træder et melanistisk dådyr frem. Dets krop er delvist sløret, især mod venstre side af dyret. Dådyret har grønne græsstrå i sin halvåbne mund, og de gulbrune øjne udgør de eneste livlige farver i billedet. Øjnene og næseområdet er skarpe og detaljerede, mens resten af dyrets krop smelter blødt ind i baggrunden. Baggrunden er abstrakt og består af lyse nuancer som hvid, beige, lysegrå og lyseblå, med lysere pletter spredt rundt. Mod venstre bag dyret er der et mørkere brunligt og blåligt område. Dette kontrastfyldte baggrundsmiljø fremhæver dådyret. Maleriet formår at skabe en illusion af dybde, da en del af dyrets hoved, især omkring næse og mund, er lavet i 3D, og pelsen på hovedet har en tekstureret følelse. Belysningen kommer ind fra øverst til højre, hvilket skaber skygger på dyrets hoved og gevirer. Dyrets hoved er centreret i billedet, og de store gevirer dominerer den øverste halvdel, selvom spidserne ikke er synlige. Dette maleri er inspireret af kunstnerens observation af en melanistisk dådyr i Kalvebod Fælled nær København og formår at fange skønheden og mystikken ved dette sjældne dyr.

Kunstner: Suzana Profeta
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, Alkohol ink
Kunstretning:  Realisme
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 8 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Det Sorte Dådyr

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Det Sorte Dådyr | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Suzana Profeta

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.