load icon
SUZANA PROFETA10594-11937

Hvidt Dådyr

15.400 DKK

Maleriet med titlen 'Hvidt Dådyr' blev skabt ved brug af alkoholink på lærred dækket med gesso og akrylmaling. Det indeholder 3D-effekter skabt af Quick Cure Clay, molding paste og gesso. Maleriet viser hovedet og en del af ryggen af et leucistisk dådyr foran en abstrakt mørk baggrund. Dådyret er hovedsageligt hvidt med lilla, pink og orange nuancer og har en lyserød 3D-næse og okker gule øjne. Gevirerne, i sommervækst, har fløjlslignende teksturer med lyseblå, lilla og lyserøde nuancer. Dådyrets krop på højre side af maleriet er let sløret, hvilket retter fokus mod de skarpe øjne og næsepartiet. Maleriet integrerer 3D-elementer til hovedet, herunder teksturerede gevirer og pels samt en udstående næse, hvilket giver indtryk af, at dådyret er ved at komme ud af maleriet. Blødt lys fra øverste højre side skaber blide skygger på hovedet og gevirerne. Kunstnerens signatur er placeret i nederste højre hjørne.

Kunstner: Suzana Profeta
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, Alkohol ink
Kunstretning:  Realisme
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 8 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Hvidt Dådyr

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Hvidt Dådyr | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Suzana Profeta

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.