load icon
SUZANA PROFETA10595-11939

Dueurtsværmer

3.000 DKK

Maleriet 'Dueurtsværmer' fremviser en deilephila elpenor malet med alkohol ink på lærred grundet med gesso og hvid akrylmaling. Motivet er placeret på højre side, og aftensværmeren vender opad og let mod venstre, hvilket fremhæver dens detaljerede krop, antenner og ben. Vingerne er malet med karakteristiske alkohol ink pletter, der giver et blødere udtryk, og viser gule forvinger omkranset af pink. Bagvingerne har en sort inderdel, der gradvist bliver pink fra midten og udad, omkranset af en hvid linje. Et pink/lilla bånd krydser begge vinger og vingernes kanter, som integreres i den hvide baggrund. Kunstnerens signatur findes i nederste venstre hjørne.

Kunstner: Suzana Profeta
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, Alkohol ink
Kunstretning:  Realisme
Produkt info:
Bredde: 40 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Dueurtsværmer

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Dueurtsværmer | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Suzana Profeta

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.