load icon
SUZANA PROFETA9859-11043

'Grævling'

9.600 DKK

Det firkantet maleri præsenterer en frontal closeup af en grævling. Farveskalaen i maleriet er primært begrænset til sorte og hvide nuancer, og det er tydeligt, at fokuspunktet er øjnene og snuden. En crimson rød plet bryder dog denne monokrome palet og findes på grævlingens snude. Venstre øje afspejler en solnedgang i nuancer af blå, rød og orange, hvilket skaber en kontrast til det nøgne træmiljø. I højre øje reflekteres en grålig tone, der afspejler et rækværk og en høj kran. Snuden er nøje malet med en detaljeret tekstur, der fanger pelsens struktur og knurhårene med præcision. Maleriets intention er at belyse den bekymrende mangel på levende grævlinger på Amager Fælled, hvor adskillige døde grævlinger er blevet fundet på Vejlandsallé. Påvirkningen fra trafik og områdets udvikling har spillet en rolle i grævlingens tilstedeværelse. Maleriet reflekterer denne problematik og giver stemme til frygten for artens mulige udryddelse som følge af de ændrede omgivelser.

Kunstner: Suzana Profeta
Segement:  Experienced artist
Maleri: Alkohol ink og Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Impressionisme
Produkt info:
Bredde: 80 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 3 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - 'Grævling'
VIDEO

Præsentation af kunstværket

- Et billede siger mere end tusind ord, video siger det hele.

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
'Grævling' | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Suzana Profeta

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.