load icon
  • Tilbage
  • 'Fuglenes Lille Konge'|13|3

SUZANA PROFETA9799-10968

'Fuglenes Lille Konge'

13.400 DKK

Portræt af en fuglekonge, Danmarks mindste fugl, og dets naturlige tilholdssted på Amager Fælled. Maleriet fanger fuglens fortryllende skønhed og dets nære forhold til omgivelserne. Fuglekongens øje bliver et vindue ind i det frodige landskab af Amager Fælled, med skovbryn og Grønjordssøen, under en tidlig forårsblå himmel. Jeg har prøvet at skabe et subtilt spil mellem fuglens detaljerede ansigtsudtryk og den abstrakte omgivelse skaber en forbindelse mellem virkelighed og poesi. Billedet fanger også fuglens sarte bryst og vinge, og ender med smelter sammen med baggrunden. Dette værk er en del af en serie dedikeret til Amager Fælleds dyreliv og skønhed. Det inviterer beskueren til at reflektere over vores forhold til naturen og følelsen af beskyttelse for dette truede økosystem. Maleriet, der portrætterer Danmarks mindste fugl i en større skala, minder os om naturens skrøbelige balance og behovet for bevarelse.

Kunstner: Suzana Profeta
Segement:  Experienced artist
Maleri: Alkohol ink og Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Realisme
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - 'Fuglenes Lille Konge'
BLOCK POSTER

Download en testplakat

- før du køber<

Med en testplakat kan du printe kunstværk ud på en normal kontor printer og
tape/lime de enkle A4 ark sammen til det rigtige størrelse billede.

BlockPoster
VIDEO

Præsentation af kunstværket

- Et billede siger mere end tusind ord, video siger det hele.

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
'Fuglenes Lille Konge' | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Suzana Profeta

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.