load icon
SUZANA PROFETA10599-11945

Sort Ibis

4.500 DKK

Maleriet 'Sort Ibis' blev udvalgt til Vadehavets Censurerede Udstilling 2023. Maleriet blev malet med alkohol ink på lærred, der var forberedt med gesso og lag af sort (Black 4.0) og hvid akrylmaling. Motivet er en sort ibis i profil mod en sort baggrund, med en hvid halvcirkel placeret i midten mod højre. Fuglens hoved er på højre side og er vendt nedad mod venstre, med den hvide cirkel som baggrund for en del af hovedet og størstedelen af næbbet. Det brune øje er malet detaljeret og afspejler et landskab. Det detaljerede, grå næb krummer mod bunden af maleriet mod højre, og slutter mod den sorte baggrund. Fuglens hoved, primært sort og mørkebrunt, gradvist overgår til dybere nuancer af blåt og brunt mod nakken. Fuglens kind og nakke har antydninger af gyldne og bronzefarvede toner. Kunstnerens signatur er placeret på lærredets nederste venstre side og er derfor ikke synlig fra forsiden.

Kunstner: Suzana Profeta
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, Alkohol ink
Kunstretning:  Realisme
Produkt info:
Bredde: 35 cm,  Højde: 70 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Sort Ibis

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Sort Ibis | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Suzana Profeta

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.