load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Lot Winther

“Jeg laver alt fra enten følelsen af eller intentionen om glæde. Som kunstner føler jeg, det er det mest værdifulde aktiv, jeg kan videregive, og der er faktisk intet, jeg hellere ville.“

Oprindeligt fashion designer havde Lot brug for en frigørelse fra de konforme linjer i modeillustrationer og bevæge design ind i billedkunst, hvilket fornyede hendes forhold med kvindekroppen og de simple streger. Sideløbende med digitale illustrationer og tegninger tog hun akryl og oliemaling til sig, hvilket udvidede hendes evner og gav hendes kærlighed for at skabe en ny dybde.

I sin kunst er Lot Winther viet til at fange skønheden i kvindelige kroppe og ansigtsudtryk. Med absolut autencitet har hun til formål at fange sandheden om menneskets følelsestilstand og position i den proces, de gennemgår.
Hendes kunst har til formål at bringe mennesker sammen i et rum, hvor alle forcer falder ned, og det naturlige åbne sind og medfølelsen kommer frem, så forbindelsen blomstrer - hensigten med hendes kunst er at føre seeren fra refleksion til transformation.
Forskellige medier giver hende mulighed for at udtrykke forskellige ideer, men hun foretrækker oliemaleri, tegninger og digitale illustrationer, som ifølge kunstneren selv har enormt meget at sige i motivets historie.

Mine værker

1449 af Lot Winther
40⨯40 cm (H⨯W)
1.449 DKK
Stræk af Lot Winther
40⨯40 cm (H⨯W)
1.449 DKK
Klæder af Lot Winther
60⨯50 cm (H⨯W)
2.199 DKK

Udstillings Datoer


Udstillinger

COLLECTIVE CURE 2020 August - September
New Harmony, Indiana, gruppeudstilling, New Harmony Gallery of Contemporary Art

FJENDS FORÅRSUDSTILLING 2020 Marts
Fjends, Viborg, kunstudstilling med modtagelse af 'Det blå mærke'

FRIRUM UDSTILLING 2018 September
Center for Social Nytænkning, Aarhus, gruppeudstilling i delt atelier

Kontakt kunstneren

Kunstsamlingen sørger blot for kontakten. Vi har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre.

!! Dit kunstkøb går ubeskåret til kunstneren !!