load icon
  • HJEM
  • ArtPlan Artist

Ansøgning til Kunstforeninger

Dette medlemsskab er for dig som kunstner, som ønsker at sende målrettede ansøgninger til kunstforeninger.


Fyld din udstillingskalender!

Med få klik, kan du via ArtPlan sende målrettede ansøgninger om udstillinger i kunstforeninger. Vi tilpasser din ansøgning til det kunstforeningerne har brug for, når de skal udvælge kunstnere til at udstille hos sig. Vi gør det nemt for dig, og du får flere udstillinger i kalenderen.

Med ArtPlan sparer du tid og får et godt overblik over dine udstillinger. Din ansøgning ligger klar i systemet, så det er nemt og hurtigt for dig, og vores liste over kunstforeninger er altid opdateret. Når du ansøger om udstillinger i kunstforeninger via artplan, har du et godt overblik over dine ansøgninger, udstillingsaftaler og afslag. Vi hjælper dig med at holde styr på din udstillingskalender og øger dine chancer for af få udstillet din kunst.

Du for adgang til at sender ansøgninger til over 400 kunstforeninger.

Kunstprofilen:

Dine 6 annoncer/billedere samt profil med tekst, kontaktinformation samt link til hjemmeside og sociale medier. Du er kun synlig for kunstforeninger. Du bliver ikke-offentliggjort på Kunstsamlingens sider.

Ønsker du at blive synlig på Kunstsamlingens sider, skal du vælge et abonnement enten Committed eller Experienced. Herefter kan du tilkøbe ArtPlan under din kunstprofil.


1200 dkk. 1 års adgang.
Tilkøb adgang

Vi tager ingen provision ved salg. Vi binder ikke kunstneren.
Betaling for medlemskab er inklusiv moms. Vi har ingen krav om, du som kunstnere er momsregistreret.
Du må gerne markedsføre og sælge din kunst andre steder.

Kontakt os. Hvis du har et spørgsmål