load icon
  • HJEM
  • SEND ANSØGNINGER TIL KUNSTFORENINGER

Nytmedlem

SEND ANSØGNINGER NEMT OG HURTIGT

Dette system er for dig som kunstner, som ønsker at sende målrettede ansøgninger til kunstforeninger.


Fyld din udstillingskalender!

Med få klik, kan du via dette system sende målrettede ansøgninger om udstillinger i kunstforeninger. Vi tilpasser din ansøgning til det kunstforeningerne har brug for, når de skal udvælge kunstnere til at udstille hos sig. Vi gør det nemt for dig, og du får flere udstillinger i kalenderen.

Du sparer du tid og får et godt overblik over dine udstillinger. Din ansøgning ligger klar i systemet, så det er nemt og hurtigt for dig, og vores liste over kunstforeninger er altid opdateret. Når du ansøger om udstillinger i kunstforeninger via systemet, har du et godt overblik over dine ansøgninger, udstillingsaftaler og afslag. Vi hjælper dig med at holde styr på din udstillingskalender og øger dine chancer for af få udstillet din kunst.

Din adgang til at sende ansøgninger til 350 kunstforeninger fordelt i hele danmark.

Din ansøgning

Når du sender din ansøgning vil den bl.a indholde billeder af dine kunstværker, en tekst omkring dig selv med et profilbillede. Derudover vil ansøgningen indeholde kontaktinformationer samt evt. links til din hjemmeside og dine sociale medier.

Hver gang du sender en ansøgning vil du modtage en kopi af ansøgningen i din egen mailboks.

OBS! Du er ikke synlig på Kunstsamlingens hjemmeside. Ønsker du synlighed på Kunstsamlingens sider kan du vælge at blive medlem hos os. Dette gør du ved at tilmelde dig som enten Committed eller Experienced kunstner. Når du er medlem af Kunstsamlingen kan ansøgningssystemet tilkøbes fra din kunstprofil.

Vælg mellem disse 2 medlemskaber

Medlemskab

7 dages prøveperiode

Pris: 25 kr.
Prøveperioden aktiveres først, når du er klar til at sende den første ansøgning. Hvis du ønsker at forsætte medlemskabet kan du tilkøbe 6 måneder fra din profil nemt og enkelt
Start prøveperiode her

Medlemskab

6 måneder

Pris: 600 kr.
Som 6 måneders medlem, beholder du din se adgang til opfølgning af de sendte ansøgningerne, du kan altid tilkøbe ydliger 6 mdr. når der skal sendes flere ansøgninger.
Køb adgang her

Introduktion til systemet

Klik på billedet for at starte YouTube videoen