load icon

Solgte Kunstværker

Kunst af Martin Brachér

Martin Brachér

Kunst af Sean McKenna

Sean McKenna

Kunst af Jan Schuler

Jan Schuler

Kunst af Jan Schuler

Jan Schuler

Bloggen

En Købs Guide til kunstprint: Fra stentryk til gicleé print, en introduktion om originaler til optryk, vigtigheden af de forskellige typer papir m.m.

Læs mere
9 ting du skal vide om kunstprint

Are you an artist and live in the nordic countries?
Then Join the - Nordic art and enjoy the thousand of follows we have.

Læs mere
Nordic Art

Udpluk af kunstværker

nyt In a dream
Else Sofie Munkholm Bager
nyt My Summer Garden
Mia Glarborg
nyt In a Japanese Garden
Mia Glarborg
nyt No title 13
Betty Sofie Nielsen
nyt No title 12
Betty Sofie Nielsen
nyt No title 11
Betty Sofie Nielsen
nyt No title 10
Betty Sofie Nielsen
nyt No title 9
Betty Sofie Nielsen
Interiør VIII
Kirsten Fagerli
Cities Skylines
Daisy Dahl
History
Alice Dønns
engblomster 2
Merete Roy
No Title
Grete Ryberg Høgh
Beautiful autumn
Alice Dønns
On the beach
Alice Dønns
Sweeping clouds
Grete Ryberg Høgh

Udstillinger

Nata Watts | Galleri Waves

Sær udstilling med kunstneren Nata Watts i oktober.

Læs mere

Galleri i Waves | Greve

Kunstsamlingen slår igen dørene op i Waves og inviterer inden for i kunstgalleriet hver Lørdag fra 10 - 14

Læs mere


Hillerød Kunstdage 2019

Vi er at finde på Hillerød Kunstdage fra den 29.- 31. marts 2019 i Frederiksborgcenteret i stand 06. Vi glæder os til at vise jer vores smukke udstilling.

Læs mere

Service

Picture On The Wall

Don't miss a sale
With "Picture On The Wall" application the customer can view YOUR art work on there own wall.
In the correct size of the room.

Read more

Få produceret Gicleé print

Affotografering, print og certifikat - alt med kvalitet for øje.
2Choose kan hjælpe dig med at producere Giclée print af dit unika kunstværk.
Hvis du benytter 2Choose som producent kan vi tilbyde dig Kunstsamlingen.dk som salgsportal.

Læs mere

Print på Canvas og Tekstil

Oplev en imponerende lighed med det originale motiv, når du får leveret 2Choose professionelle print på kvalitetslærred. Uanset om du ønsker et print af unikke malerier eller fotos, vil resultatet blive det ypperligste indenfor print. Professionelle grafikere og markedets bedste 12 farve printer, sikre dig et professionelt print med høj farveintensitet. Lærred håndopspændes på dansk produceret blindrammer, så maleriet får en super flot finish og er klar til ophængning.

Kontakt 2choose for tilbud

Informationer

Malerier til salg

Køb kvalitets kunst

Kunstsamlingen er Danmarks førende gallerier med et stort udvalg af malerier til salg. Alle malerier som forhandels af Kunstsamlingen er af højeste kvalitet. Vi tilbyder malerier i mange forskellige stilarter (abstrakte malerier, moderne malerier, gruppe-malerier, malerier med motiv, farverige malerier mlf.) og fokuserer hele tiden på at optimere udvalget i forhold til vores kunders ønsker. Hvis du mener, at lige præcis den type malerier som du er vild med ikke er at finde i vores udvalg, skriv da en mail til os - så vil vi forsøge at finde liget netop dét du ønsker. Dette gælder både stilart, farvevalg og størrelse.

Køb kvalitets malerier

Det betaler sig.

Den enkelte kunstner har lavet en aftale med KUNSTSAMLINGEN om udelukkende at benytte professionelle kvalitetsmaterialer. Det sikrer, at kunstværkerne kan holde mange år frem i tiden. Derfor kan KUNSTSAMLINGEN give værkerne et kvalitetsstempel.

Online galleri - Malerier online

Køb din malerier online

Kunstsamlingen er både et online galleri med malerier til salg. At være et online galleri vil sige, at vi sælger vores moderne malerier direkte fra kunstneren og ikke en fysisk galleri. Kunstsamlingen udstiller også fra tid til anden dets moderne malerier forskellige steder i landet, således at interesserede kunder, har mulighed for at se det store udvalg i virkeligheden. Du kan følge med på vores Facebook-side, hvor vi offentliggør når og hvor vi udstiller vores moderne malerier.

Virtuel væg

Picture on the wall

Tryk på dette ikon for at visualiser et bestemt kunstværk fra vores galleri på din egen væg.

The Frame

Samsung The Frame

Vi har fornøjelsen at udstille The Frame i vores galleri, hvor vi har fået masser at positive feedbacks.

I Elgiganten Glostrup udstiller vi sammen med Samsung Danmark - The Frame i deres galleri hvor vi pryder en hel væg men Holger Poulsen giclée print sammen med The Frame. Se udstilling her

Download vores kalender

Se hvor du kan opleve vores kunstner

Moderne malerier

Et stort udvalg af farverig og moderne malerier til stuen

Kunst skaber kontraster, synergi, varme og en stemning i hjemmet. Malerier og anden kunst er en essentiel del af vores hjem i dag, og noget som vi næsten alle besidder i større eller mindre omfang. Vi har hos Kunstsamlingen en vision om at være det foretrukne sted at handle flot og unik kunst til hjemmet. Vi forsøger hele tiden at udvide vores sortiment med moderne malerier i farver og former, der opfylder de ønsker som vores kunder har. Hvis du har forslag til mangler i vores sortiment skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre alt for at indfri dine ønsker. Klik her for at se vores store udvalg af malerier til stuen.

Udstilling af moderne malerier

Galleri Kunstsamlingen udstiller malerier

Kunstsamlingen er som udgangspunkt et online galleri, men vi har fysisk galleri med almindelige åbningstider. Her har man mulighed for at se et maleri i virkeligheden, før man eventuelt beslutter sig for at købe det. Det kræver blot, at man ringer eller skriver i forvejen og aftaler en tid. Kunstsamlingen udstiller også fra tid til anden dets moderne malerier forskellige steder i landet, således at interesserede kunder, har mulighed for at se det store udvalg i virkeligheden - et maleri gør sig nemlig også bedst til i virkeligheden, da et billede på en hjemmeside på ingen måde retfærdiggør alle detaljer og fordybninger på lærredet. Du kan følge med på vores Facebook-side, hvor vi offentliggør når og hvor vi udstiller vores moderne malerier.

Valg af maleri

Hvilket maleri skal jeg vælge?

"Hvilket maleri skal jeg vælge?" Dette spørgsmål stiller de fleste sig, når de er på udkig efter ny kunst til hjemmet. Det er nemlig ikke altid helt så let, da det anhænger meget af ens øvrige indretning og stil. Der findes mange typer malerier at vælge imellem. Der er abstrakte malerier, malerier med motiv, farverige malerier, moderne malerier, de nye og moderne gruppe-malerier og så videre. Hvilket type maleri og hvilke farver maleriet skal have afhænger af flere forskellige ting. Det afhænger blandt andet af om du har indrettet dit hjem med møbler og tekstiler i mange eller få farver eller om du har lyse eller mørke vægge. Har du eksempelvis et meget farverigt hjem, vil et maleri i lidt mørkere og enklere farver formentlig være at foretrække, hvorimod hvis du har et hjem hvor farver er en mangelvare - ja, så vil det naturlige valg givetvis være et moderne maleri i mange stærke og kraftfulde farver. Vi tilbyder et bredt sortiment af motiver og farvevalg, og hvis du ikke kan finde det helt rigtige maleri til dit hjem, tilbyder vi, at du kan komme med din ide eller et billede af præcis det maleri du ønsker fremstillet.

Kunstnerne på Kunstsamlingen

Passionerede og engagerede kunstnere

Hos Kunstsamlingen har vi et samarbejde med en lang række meget talentfulde og passionerede kunstnere, der virkelig sætter en ære i at levere flot kunst. Alle vores kunstnere arbejder fuldtid som kunstnere, og har ved siden af deres samarbejde med galleri Kunstsamlingen deres egne gallerier, som de ligeledes sælger kunst fra. Alle vores kunstnere har mange års erfaring, hvilket kommer til udtryk i den meget detaljerede og varierende kunst de udfører.

Vores blog

Vi blogger om hverdagen

Læs vores blog om hverdagen her på Kunstsamlingen. Vi bestræber os på at opdatere bloggen flere gange om måneder med spændende historier indenfor kunstverdenen. Emnet varierer fra gang til gang, men har altid gang i noget, der har med kunst at gøre. Hvis du følger vores Facebook-side vil du løbende blive opdateret med nyheder fra bloggen. Her kan du ligeledes kommentere på de forskellige opslag og historier.

Kunst til firmaet

Køb malerier til virksomheden hos os.

Et flot og moderne kontormiljø, en indbydende reception eller et hyggeligt hotelværelse. Alle disse indbyder til flotte malerier. Hos Kunstsamlingen tilbyder vi salg af kunst til virksomheden. Er du virksomhedsejer eller indkøber hos et firma, der mangler flot kunst er du mere end velkommen til at kontakte os for et godt tilbud. Vi kan håndtere ordrer i alle størrelser, og vi vil gå langt for at indfri lige netop jeres firmas ønsker. Vi kan levere malerier i specifikke størrelser, motiver, farver og antal, således at dit firma kan få netop det kunstneriske udtryk som I ønsker. Hvis købesummen er på 12.900 kr. (2016) eller mindre pr. værk, kan virksomheden trække hele beløbet fra i det år, hvor kunstværket bliver købt. Hvis dit firma en særlig stor ordre kan du kontakte os for et godt tilbud.

Store malerier til salg

Vi sætter fokus på store malerier

Hos Kunstsamlingen er vores fornemste opgave at tilfredsstille alle kunstinteresserede kunder. Derfor har vi valgt at sætte ekstra fokus på de helt store malerier, da disse er meget forespurgte og eftertragtede. Et stort maleri er selvfølgelig en subjektiv størrelse. Vi har valgt at definere et stort malerier som et maleri der er mere end 160 cm. i bredden og samtidig mere end 80 cm. i højden. Et stort maleri giver et helt unikt look i eksempelvis stuen, køkken-alrummet eller soveværelset, hvor det med fordel kan hænges op på et centralt sted i rummet. Du kan se vores store malerier under kategorien hertil.

Like vores Facebook-side

Like og vær med i vores konkurrencer.

Tryk "Like" på vores Facebook-side og bliv en del af vores følgere. Her vil du være blandt de første, der modtager besked, når vi får nye moderne malerier til salg på siden, når vi har gode tilbud samt når vi poster nye spændende blog-indlæg. Du vil derudover også have muligheden for at deltage i spændende konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde dit yndlings maleri inde fra vores side af.