pixel
load icon

Udpluk af kunstværker

nyt 'Protection'
Britta Ortiz
nyt Forest walking
Birthe Villauma
nyt Udsigten
Lisa Astrup
nyt den røde by
Lisa Astrup
nyt Polar bear
Lisa Astrup
nyt spring
Lisa Astrup
nyt green river
Lisa Astrup
nyt Enjoy
Filica Lysfalk
Hands On 1
Kirsten Adrian
Funny Island
Alice Dønns
Cities Skylines
Daisy Dahl
Nightwatch
Vivi Amelung
Strand nr 2
Merete Roy
Constructive art 35
Kirsten Fagerli
No 1
Alice Dønns
Summer Night
Daisy Dahl
Kunst af Holger Poulsen

Holger Poulsen

Kunst af Sanne Rasmussen

Sanne Rasmussen

Kunst af Helle L. Christensen

Helle L. Christensen

Kunst af Kirsten Fagerli

Kirsten Fagerli

Kunst af Jan Schuler

Jan Schuler

Kunst af Tove Balling

Tove Balling

Kunst af Merete Roy

Merete Roy

Bloggen

I vores digitale tidsalder sker der meget, når man først har offentliggjort billeder af sine malerier på internettet.

Læs mere
Beskyt dine billeder med et ”usynligt” vandmærke

En Købs Guide til kunstprint: Fra stentryk til gicleé print, en introduktion om originaler til optryk, vigtigheden af de forskellige typer papir m.m.

Læs mere
9 ting du skal vide om kunstprint

UdstillingerGalleri i Waves | Greve

Kunstsamlingen inviterer inden for i kunstgalleriet i Waves Lørdage fra 11 - 14

Læs mere


Hillerød Kunstdage 2019

Vi er at finde på Hillerød Kunstdage fra den 29.- 31. marts 2019 i Frederiksborgcenteret i stand 06. Vi glæder os til at vise jer vores smukke udstilling.

Læs mere


Lyngby Storcenter 2019

Kom og oplev smukke malerier fra udvalgte kunstnere fra galleri kunstsamlingen

Læs mere

Service

Picture On The Wall

Don't miss a sale
With "Picture On The Wall" application the customer can view YOUR art work on there own wall.
In the correct size of the room.

Read more

Få produceret Gicleé print

Affotografering, print og certifikat - alt med kvalitet for øje.
2Choose kan hjælpe dig med at producere Giclée print af dit unika kunstværk.
Hvis du benytter 2Choose som producent kan vi tilbyde dig Kunstsamlingen.dk som salgsportal.

Læs mere

Print på Canvas og Tekstil

Oplev en imponerende lighed med det originale motiv, når du får leveret 2Choose professionelle print på kvalitetslærred. Uanset om du ønsker et print af unikke malerier eller fotos, vil resultatet blive det ypperligste indenfor print. Professionelle grafikere og markedets bedste 12 farve printer, sikre dig et professionelt print med høj farveintensitet. Lærred håndopspændes på dansk produceret blindrammer, så maleriet får en super flot finish og er klar til ophængning.

Kontakt 2choose for tilbud

Information

Køb kvalitets kunst

Kunstsamlingen er Danmarks førende gallerier med et stort udvalg af malerier til salg. Alle malerier som forhandels af Kunstsamlingen er af højeste kvalitet. Vi tilbyder malerier i mange forskellige stilarter (abstrakte malerier, moderne malerier, gruppe-malerier, malerier med motiv, farverige malerier mlf.) og fokuserer hele tiden på at optimere udvalget i forhold til vores kunders ønsker. Hvis du ikke kan finde, lige præcis den type malerier som du er vild med, skriv da en mail til os - så vil vi forsøge at finde netop dét du ønsker. Dette gælder både stilart, farvevalg og størrelse.

Picture on the wall

Tryk på dette ikon    for at visualiser et bestemt kunstværk fra vores galleri på din egen væg.

Hvilket maleri skal jeg vælge?

"Hvilket maleri skal jeg vælge?" Dette spørgsmål stiller mange sig selv, når de er på udkig efter kunst til hjemmet. Det er nemlig ikke helt så let, da det mange gange anhænger af ens øvrige indretning - stil. Der findes mange malerier og kunst at vælge imellem. Der er abstrakte malerier, moderne malerier, malerier med motiv, de nye og moderne gruppe-malerier (et maleri der består af 2 eller flere lærreder) og så videre. Hvilket type og hvilke farver maleriet skal have afhænger af mange forskellige ting. Det afhænger af om du har indrettet dit hjem med møbler og vægmaling i mange eller få farver eller om du har lyse eller mørke vægge. Har du eksempelvis et meget farverigt hjem, vil et maleri i lidt mørkere og enklere farver formentlig være at foretrække, hvorimod hvis du har et hjem hvor der ikke er så mange farver, så vil det naturlige valg måske være et moderne maleri i stærke og kraftfulde farver. Vores kunstnere tilbyder et bredt sortiment af motiver og farvevalg, og hvis du ikke kan finde det helt rigtige maleri til dit hjem, så vil mange af vores kunstnere gerne hjælpe i fremstilling af dit billede.

Det betaler sig.

Den enkelte kunstner har lavet en aftale med Kunstsamlingen om udelukkende at benytte professionelle kvalitetsmaterialer. Det sikrer, at kunstværkerne kan holde mange år frem i tiden. Derfor kan Kunstsamlingen give værkerne et kvalitetsstempel.

Køb din malerier online

Kunstsamlingen er både et online galleri og et fysisk galleri med malerier til salg. At være et online galleri vil sige, at vi sælger vores moderne malerier direkte fra kunstneren. Kunstsamlingen udstiller også fra tid til anden dets moderne malerier forskellige steder i landet, således at interesserede kunder, har mulighed for at se det store udvalg tæt på. Du kan følge med på vores Facebook-side, hvor vi offentliggør, når og hvor vi udstiller.

Passionerede og engagerede kunstnere

Hos Kunstsamlingen har vi et samarbejde med en lang række meget talentfulde og passionerede nordiske kunstnere, der virkelig sætter en ære i at levere flot kunst. Mange af vores kunstnere arbejder fuldtid som kunstnere, og har ved siden af deres samarbejde med galleri Kunstsamlingen deres egne gallerier, som de ligeledes sælger kunst fra. Alle vores kunstnere har mange års erfaring, hvilket kommer til udtryk i den meget detaljerede og varierende kunst de udfører.

Et stort udvalg af farverig og moderne malerier til stuen

Kunst skaber kontraster, varme, synergi og god stemning i hjemmet. Malerier og anden kunst er en vigtig del af vores hjem i dag, og noget som vi besidder i større eller mindre omfang. Vi har hos Kunstsamlingen en vision om at være det foretrukne sted at handle flot og unik kunst til hjemmet. Vi forsøger at få nye og spændende kunstnere med i Kunstsamlingen med moderne kunst i alle farver og former, der opfylder de ønsker som vores kunder har. Hvis du har forslag til mangler skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre meget for at indfri dine ønsker. Klik her for at se vores store udvalg af malerier til stuen.