load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Pernille Amping

Jeg har altid været stærkt tiltrukket af at udtrykke mig kreativt.

Når jeg maler åbner jeg dørene ind til alle de uudforskede rum jeg også er. Det der ikke kan ses og høres på overfladen. Maleri er en måde for mig at dele alle mine sanser, min historie, mit nu og min fremtid. I skabelsen af et maleri oplever jeg nye indblik i mig, mit liv, og det univers, den verden der har skabt mig. Det er en sjæle-rejse, hvor jeg kommer tættere på glæde, nysgerrighed, kærlighed, medfølelse og frihed. Mine malerier er ikke planlagt. De opstår i øjeblikket, de intuitioner der opstår. Ofte dukker der lysende og levende kvindekroppe frem. Jeg oplever det symbolsk på alt det feminine jeg er, det feminine som ikke altid får den plads der er behov for, både i min verden, men også i vores fælles verden.

Udstillinger og salg skal være med til at dele alle de oplevelser, fordi jeg tror på det betyder noget at vi deler vores dybeste; dyrker den tillid og tilknytning vi har til hinanden og som vi måske glemmer i hverdagen. Hvis vi gør os selv sårbare og ser hinanden og verden som ”et hele”, så kan vi åbne op for de mest fantastiske muligheder og frihed til, at være og være sammen.

Jeg opfordrer dig til, at når du ser på malerierne, så fornem, i et stykke tid, vær stille med de sanser der opstår og den oplevelse det bringer til din krop, dit sind og din sjæl. Hvad gør det ved dig? Jeg ønsker det må give dig lyst til, at udforske disse oplevelser. Måskeder dukkede noget op der var ukendt? Måske dukkede der noget op der var kendt, men på en ny måde. Vær nysgerrig og bring oplevelsen med ind i dit eget liv, for dig selv og for andre.

Kærligst Pernille

Mine værker

Nature Expecting Fruit af Pernille Amping
135⨯100 cm (H⨯B)
8.500 DKK
Reborn Through Woman Veils af Pernille Amping
80⨯110 cm (H⨯B)
6.000 DKK
Embrased by Mama Earth 2017 af Pernille Amping
100⨯100 cm (H⨯B)
6.500 DKK

Udstillinger

http://boelgen.dk/
Fra 31-okt-2018 til 30-apr-2019

Sociale medier

Tags

Kontakt kunstneren

Herunder kan du kontakte Pernille Amping direkte pr. mail. Alle forespørgsler videresendes til kunstneren.
Bemærk: Kunstsamlingen sørger blot for kontakten. Vi har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre.

See the artists art work on your own wall

PictureOnTheWall