load icon

Galleri

Generations 2

1.800 DKK (242 EURO)

Kunstner: Tina Lund Christiansen
Maleri: Akryl på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning: Figurativ
Bredde: 50 cm
Højde: 60 cm

Kunst profil

Tina Lund Christiansen - maler og skaber skulpturer af genbrugs- og naturmaterialer, forarbejdet i skulpturlim og / eller beton.
Skulpturerne kan stå ude såvel som inde.


Kirsten-Marie Hedeland, tv programvært på 'kunst for tiden' og skribent v. kunstavisen skriver : Hvad erlivet? Det er glimtet fra en ildflue om natten. Det er åndedrættet af en bøffelom vinteren. Det er den lille skygge, der løber henover græsset og forsvinder isolnedgangen.

Citat fra én af de nordamerikanske indianere, der besad stor visdom og indsigt.

Tina Lund Christiansen har taget disse gamle inspirerende impulser og ord til sig. I hendes billeder oplever vi en stor hyldest til friheden, hvad enten de fremkommer som renenaturbilleder eller med motiver fra det glemte folk, der forstod klogskaben,fællesskabet, samhørigheden og dyrkede spiritualitet-en. De gamle indianere havde indsigt i det ophøje-de, mere end blot det vi kan gribe og holdefast i rent fysisk. De fandt kraften mellem himmel og jord og den indre ro og meningen med deres tilstedeværelse her på jorden. De levede sparsomt og beskedent, men bestemt værdifuldt og i harmoni.


Tina samler indtryk og lagrer dem og henter dem så frem og begynder sinfortolkning og fortælling. De indre stemninger og følelser finder vej tiloverfladen, hvor de bliver gjort nærværende.

Tina Christiansen er en kunstner, som er til stede i sin skaberproces og i sit billedlige univers, men samtidig får man også oplevelsen af, at hun er en drømmer, som forsøger at gøre drømmene til virkelighed eller i hvert fald lade dem leve længere end blot i drømmen.
I sine naturbilleder viser Tina os, at hun er en god observatør, og hun får et godt perspektiv med og en rigtig god dybde. Billederne fremstår harmoniske og imødekommende med velafstemte farver. En fornemmelse af energi, frihed og balance kommer os i møde i oplevelsen af hendes værker.


Spørgsmål og fremvisning

Har du et spøgsmål mangler svar på, eller ønsker du en fremvisning, så tøv ikke med at skrive. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

Tags

#generations # grønlænder #grønlandske kvinder # tromme

Send forespørgelse