load icon
TINA LUND CHRISTIANSEN10077-11290

Fuglen er landet

4.200 DKK

Fedtsten fra Brasilien. Stenen fremstår i brune og grønne nuancer. Stenen er slebet i buede og bløde faconer og kun 'fuglen' står som stenen overflade har været i gennem 1000 af år. Jeg bruger kun håndværktøj en hel del knofedt, sandpapir og poler til sidst med bløde klude. Det er et samarbejde imellem stenen og mig, der til sidst for skabt det udtryk den har. Stene er 30 cn høj og vejer: 9,400 kg.

Kunstner: Tina Lund Christiansen
Segement:  Experienced artist
Skulptur:  Sten
Kunstretning:  Sten
Produkt info:
Bredde: 22 cm,  Højde: 30 cm,  Dybde: 14 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Fuglen er landet | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Tina Lund Christiansen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.