load icon
TINA LUND CHRISTIANSEN10074-11293

Lige til kanten.

4.500 DKK

'Lige til kanten' er en Unika bronze skulptur på en fedtsten fra Zimbabwe. Bjørnen der har det ene ben godt plantet og er ved at træde ud over kanten med det andet, skal minde os om at livet er skrøbeligt, men smukt og når man er opmærksom kan det godt lade sig gøre at gå lige til kanten uden at falde. Bjørnene er skabt efter cire perdue metoden (tabt voks) og stenen er formet med håndværktøj og en god del knofedt. Skulpturen er 21 cm høj og vejer: 1,800 kg.

Kunstner: Tina Lund Christiansen
Segement:  Experienced artist
Skulptur:  Bronze , Fedtsten
Kunstretning:  Bronze
Produkt info:
Bredde: 9 cm,  Højde: 21 cm,  Dybde: 5 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Lige til kanten. | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Tina Lund Christiansen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.