load icon
TINA LUND CHRISTIANSEN10079-11288

Bjerget

3.900 DKK

Indisk fedtsten i sarte grønne nuancer. Jeg arbejder med håndkraft, uden brug af maskiner, jeg hugger og sliber i stenen til jeg finder ind til stenens kerne, til det udtryk som stenen og jeg kan blive enige om, jeg finder ind til stenens sjæl. 'Bjerget ' er 31 cm højt og vejer 6,800 kg.

Kunstner: Tina Lund Christiansen
Segement:  Experienced artist
Skulptur:  Sten
Kunstretning:  Sten
Produkt info:
Bredde: 24 cm,  Højde: 31 cm,  Dybde: 10 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Bjerget  | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Tina Lund Christiansen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.