load icon
EVA VIG9876-11060

Circle of flowers

7.500 DKK

Kunstneren Eva Vig udfolder sig i en naturtro verden uden tyngdekraft, hvor hun smidigt sammenkæder sin fascination af naturens vidundere for at forbinde det abstrakte og det naturlige til en kosmisk helhed. I Eva's verden er naturalisme og det abstrakte symbiotiske, som yin og yang. Hendes værker udsender altid et guddommeligt lys og tilbyder en nutidig fortolkning af guldalderen. Eva's kunst fanger beskueren og fører dem ind i hendes kunstneriske sjæl og stræben efter perfektion. Forståelsen af farvernes samspil er afgørende, da hun omhyggeligt udforsker farvepaletterne for at finde de rette toner. Træd ind i Eva's floristiske univers, en magisk verden af renhed og uskyld.

Kunstner: Eva Vig
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 120 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Circle of flowers

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Circle of flowers | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Eva Vig

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.