load icon
  • Tilbage
  • Intuition bor overalt|4|3

DAISY DAHL9548-10668

Intuition bor overalt

21.500 DKK

Maleri med masser af abstrakte detaljer, hvor jeg bevidst ønskede at have fokus på få varme farver. Skønne overgange i motiver og udtryk. Et abstrakt og alligevel detaljeret maleri. Med dette maleri, var det vigtigt at udtrykke, at vi skal følge vores mavefornemmelse i alt hvad vi gør. Vi skal tage vores POWER hjem til os selv, og det skal dette maleri, hjælpe med at udstråle. “Intuition lives everywhere”, er et farverig kunstværk, og udstråler så meget POWER. Det vil i den grad skabe dét ekstra som du og dit hjem mangler. Måler H180 x B120 cm Det er malet på dobbelt ramme 43 mm kvalitets hørlærred, med kryds, for sikker stabilitet.

Kunstner: Daisy Dahl
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på hørlærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 180 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Intuition bor overalt

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Intuition bor overalt | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Daisy Dahl

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.