load icon
ZUZS HUBER8557

Wedding

Solgt

Her benyttede jeg mig af min foretrukne teknik, som skaber dybde og fantastisk farvespil. Som for det meste af mine malerier, gælder det også for dette, at resultatet er kommet fra underbevisheden undervejs. Maleriet gemmer på mange skjulte figure, men de primær figure er et par. Sammen med de livlige farver, samt effekten af min teknik giver mig følelsen af et bryllup. Derfra er titlen kommet.

Kunstner: Zuzs Huber
Segement:  Committed artist
Maleri: Olie på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 75 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Wedding

Kontakt Zuzs Huber personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.