load icon
ZUZS HUBER7563-8570

Vibes from a Star

5.000 DKK

Abstrakt olie maleri, hvor jeg valgte at lade tilskuerens egne fantasi om at finde motiverne, som gemmer sig i billedet. Som med mine fleste værker, havde jeg ikke en forstilling om, hvad billedet skulle ende med at vise. For mig er det altid spændende at se, hvor underbevistheden fører mig hen under processen. Når jeg ser på det færdige resultat, giver det mig følelsen af en skøn energi, som udstråles af en stjerne.

Kunstner: Zuzs Huber
Segement:  Committed artist
Maleri: Olie på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 75 cm,  Højde: 120 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Vibes from a Star

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Vibes from a Star  | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Zuzs Huber

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.