load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Lailah Kirkegaard
denmark

Lailah Kirkegaard

Min passion er lækre farvesammensætninger, sjove mønstre, smukke motiver og unike former. Maleriernes sjæl finder du blandet andet i farvekombinationerne. Farverne er det, der for mig skaber balance, vækker øjets interesse og højner vibrationen. Udtryksformen inviterer dig til at fordybe dig og mærke hvilke følelser det fremkalder i dig.

Jeg har altid haft en kreativ flamme i mit blod. Kreativiteten skaber flow og energi i mit liv. Kreativiteten er min største passion. Kreativiteten var også min vej ud af en større livskrise – kreativiteten er min redning i svære tider. Jeg maler ofte udfra egne livsprocesser, store som små, og måske vækker mine processer noget i dig, da vi jo i bund og grund alle har de samme grundlæggende præmisser for at være menneske på denne jord, på trods af forskelligheder i køn, race, religion og livsgaver.

Jeg bruger min sensitivitet og intution når jeg maler. Jeg mærker og fornemmer mig frem til hvad der vil frem på lærredet.

Jeg har ikke en bestemt eller fastlagt stil. Jeg bryder mig nemlig ikke om at blive puttet i en bestemt kasse, holde mig indenfor stregerne eller passe ind i det normale. Jeg elsker at stikke ud, forsøge det umuligt, gøre noget anderledes, blande forskelligheder, tænke store skøre tanker og jeg har altid drømt om, at skabe noget som ikke før er set.

Du vil derfor finde mange forskellige former for malerier hos ByMalue. Jeg maler og opsætter nemlig alt, og kun det, som jeg har lyst til og som jeg mærker flow på.
Jeg er ikke ene om at skabe motiver til kunsttrykkene her i shoppen. 

Visionen er at få flere lækre farver og high vibe energier ud i verden og at fortælle om, hvordan farverne i vores hjem påvirker os.

Missionen er at bane og vise vejen for det smukke, skøre, healende, tankevækkende, unormale, skæve, upolerede og ukorrekte – Bryde mure ned og vise at der er plads, vej og rum til alle drømme, store som små.

Tak fordi du er her.

Kærlige hilsner fra
Lailah Malue