load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Trine Kent
denmark

Trine Kent

Mine værker kan beskrives som farverige øjebliksbilleder, der er inspireret af livet omkring mig.

Mit udtryk er oftest en malerisk tolkning af en stemning, et udsigt eller et særligt udtryk. Jeg skaber herved mine værker på baggrund af det der i første omgang fanger mit øje. Dog arbejder jeg også med refleksioner fra indre billeder og drømme og ofte ender mine malerier som en kombination af begge verdener.

Mine største inspirationskilder er lysets spil , naturen og det levende menneske. Jeg forsøger gennem maleriet at vække stemninger, sansninger og historier til live. Min intentioner at indfange særlige stemninger, der ikke bare kan ses, men også sanses, føles og sætter tanker i gang hos beskueren. Jeg arbejder oftest med akryl på lærred og nyder at veksle mellem store og små formater. Mine malerier afbilleder ofte naturens magiske rum, mennesker i bevægelse og samspil og forskelligartede portrætter. I den forbindelse har jeg været med i tv-serien Danmarks bedste portrætmaler i starten af februar 2019.

Jeg er medlem af kunstnersammenslutningen MORILD, der bl.a. har en mangeårig tradition for sommerudstillingen i Nykøbing Sj. Derudover er jeg også med i kunstnergruppen VI maler Vig, der hvert år udsmykker Vig by med nye store vægmalerier på facader rundt om i byen. Mit atelier er min oase, hvor passionen får frit spil og mine malerier bliver til. Jeg er så privilegeret at have atelieret i forlængelse af min bolig og det er her muligt at få et kig på mine værker og processer. Dog kun efter forudgående aftale.