load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Tine Lilholt
denmark

Tine Lilholt

Jeg har hele mit liv elsket at arbejde med farver og former, og ligesom jeg fra jeg var 3 år begyndte at dykke ned i musikkens verden, tegnede,malede, syede, klippede jeg mig ind i min egen fantasiverden, hele vejen igennem min opvækst.


På en måde har de 2 verdener altid suppleret og gødet hinanden igennem hele mit liv, Jeg håber du vil fornemme at der er musiske rigdomme at hente i mine billeder. De er rige på farver, eventyr, musik, fantasi,mystik, og sprudlende af feminin energi.


Det er liv, som vælter ud af billederne i den spændende dynamik mellem stilhed og musik, som jeg indfanger, når jeg sætter mig i naturen og åbner øjne og ører.Ser. Lytter. Så findes melodien i havets brusen, så opstår et tema ud af træernes grønne stemmer, en blå fugl synger, og kort efter melder feen med regnbuekrystallen sin ankomst. Sanseligt. Jeg holder af det sansende nærvær , og jeg vil gerne invitere dig med ind i det lysende rum, som hvert af mine billeder udgør.

Jeg håber du finder mine billeder er imødekommende og sprælske. Der er ingen dusede farver, som holder igen på livsglæden. Der er ingen ophøjet reserverethed, jeg vil gerne byde på munter gæstfrihed og eftertænksomhed.


født 12. sep. 1958 i Herlev.


Musiker,Billedkunstner, Komponist,


Adresse:Bækkedalsvej 1, Gl. Skørping, 9520 Skørping


Tlf:21466037 email: tine@tinelilholt.dk


Webside:www.tinelilholt.dk


Jeg har været udøvende og udstillende billedkunstner siden 2005 og har eget Galleri/Atelier på hjemadressen.Jeg har været udøvende/turnerende musiker siden 1979,

og jeg har spillet/spiller i flg. sammenhænge:


Dreamscapes Duo eller Kvartet m. Klaus Thrane ( 2007 - )


Fløjtenist,harpenist, korsanger, keyboardspiller m.m. i Lars Lilholt Band (1983– 2007 )


Den Unikke Trio, Tina Siel ( Sang ), Tine Lilholt ( Fløjte ) Knud ErikThrane ( Klaver ) ( 2006 - )


Den Sælsomme Duo Tine Lilholt ( fløjte ) Søren Rasmussen( Orgel ) ( 2009 - )


Rebild Rokoko Trio , Tine Lilholt ( fløjte), Klaus Pindstrup (Violin) NilsTorp ( Cello ) ( 1979 - )


Kristian Lilholt m. Band ( 2013 - ).


ite the text here