load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Knud Milo Diemer
denmark

Knud Milo Diemer

Mit navn er Knud Milo Diemer og jeg er født i 1968.

Som billedkunstner er jeg selvlært. Mine malerier indeholder elementer fra hverdagen, surrealisme,tegneserier og refererer ofte til andre kunstneres værker, men det er ikkealtid til at se det, hvis man ikke lige ved det. Derudover er jeg meget fascineret af at kunne skabe tre-dimensionelle oplevelser på en to-dimensional flade.

Jeg vil gerne have, at mine billeder er enkle, men alligevel maner til eftertanke, og at de indeholder flere lag som først åbenbares når betragteren tager sig tiden til at observere og fundere. Jeg prøver at finde en balance mellem hjerte og hjerne, glæde og raseri, lykke og sorg... intet mindre.

'Den,som kun ta’r spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt' er et citat af Piet Hein, som jeg generelt prøver at operere ind i mine billeder. Når jeg finder et motiv, er det som regel fordi at jeg forsøger at fortælle en historie. Ofte med et humoristisk tvist. Ikke fordi at jeg ikke tager billedet alvorligt, men nærmere fordi jegtager det MEGET alvorligt. Selv i livets mest alvorlige, sørgelige og hårdestunder, eksisterer galgenhumoren i mit univers. Især set i bakspejlet.

Og så glæder jeg mig til at se, hvad andre kan få ud af dem.