load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Holger Poulsen
denmark

Holger Poulsen

Hvorfor blev jeg billedkunstner... For mit vedkommende var billedkunsten et helt naturligtvalg, da jeg arbejdede som Art Director, Grafiker og Illustrator i reklamebranchen. Jeg skulle jo bare fortsætte de kreative takter. Som Art Director tænker/skitser/Illustrerer man annoncekampagner, brochurer, reklamefilm etc...

Så lysten til at male - hvad som helst - var stor. Men efteren tur til New York, og navnlig Manhattan, stod det hurtigtklart, at jeg måtte indfange den fantastiske puls og demange og stærke farver denne metropol havde - og har.

Manhattan...

Mine motiver er sjældent helt abstrakte, men ind imellemnyder jeg meget, at lave naturalistiske motiver, dog meden grov pensel/spartel, som efter min mening bliver langtmere interessant end fotos. Det gælder også motiverne fra Manhattan. Og heldigvis har jeg ramt et tema som Manhattan, for der er en uudtømmelig rigdom af motiver, motiver som det har vist sig, at rigtig mange mennesker har taget til sig, til deres store hvide vægge, i de pt mini-malistisk møblerede lejligheder og huse.Pudsigt nok viste det sig - efter at have oplevet storbyensfarver og puls, at jeg, efter et par ture til Sydfrankrig og Italien, blev næsten lige så begejstret for byerne og landskaber hernede. Små som store middelalderbyer, beliggende utroligt smukt i bjergene, omkranset af olivenlunde og vinmarker, måtte simpelthen overføres på lærred. Her er det dog en helt anden og meget blidere palet der skal til, men den kommer helt af sig, selv når man står midt i disse landskaber.

Italien...

Du kender det godt fra dig selv, gå f.eks en tur i ?Trastevere? i Rom, og se de okkerfarvede huse, så bliver det ikke meget bedre. Rom er jo en voldsom charmerende by, bare sidde på pladser som Navona eller Pantheon, indsuge atmos-færen, nyde en cappuccino, et køligt glas hvidvin, eller bare ?glo? på livet her, giver mig kløe i fingrene for at komme i gang med de brændte farver.

Sydfrankrig...

Bjergmassiver hvor Kathar-borge ligger på toppen, og klostre gemt inde i kløfter, giver dramatiske motiver. Vinmar-ker og vingårde er spredt overalt i landskabet.Petanquespillere, ældre mænd der ikke længere arbejder, hygger sig på torvet i de små landsbyer. Alle dette er gode motiver som jeg holder meget af, når de ?hurtige? pensler ikke maler pulsen de hidsige farver på Manhattan.

Arbejdet...

Jeg har mit atelier i Kastrup hvor jeg bor. Her lukker jeg affor en verden udenfor, og tænker mig tilbage til stedernejeg var, føler igen varmen sydfra, eller pulsen vestpå, forvirkelig at få farverne til at fungere, virke rigtige, og i bedste fald give beskuerne lyst til at eje et billede, fra et sted de selv holder af. Jeg udstiller gerne i udlandet, og i den forbindelse, tænker jeg pragmatisk, holder mig til få billedstørrelser, så jeg nemt kan emballere dem i få kasser.

Vær den første til at se Holger Poulsen's nye kunstværker

Mine værker

Manhattan by night af Holger Poulsen
115⨯150 cm (H⨯W)
Solgt
Manhattan Taxi af Holger Poulsen
120⨯100 cm (H⨯W)
Solgt
Manhattan, Hudson river af Holger Poulsen
90⨯100 cm (H⨯W)
Solgt
Manhattan, East river skyline af Holger Poulsen
100⨯80 cm (H⨯W)
Solgt
Manhattan, Ground Zero af Holger Poulsen
120⨯100 cm (H⨯W)
12.500 DKK
Manhattan, 6th avenue af Holger Poulsen
120⨯80 cm (H⨯W)
12.000 DKK
Manhattan, Constructions af Holger Poulsen
85⨯100 cm (H⨯W)
11.000 DKK
Manhattan, Autum skyline af Holger Poulsen
100⨯80 cm (H⨯W)
Solgt
Manhattan, Narrow street af Holger Poulsen
150⨯60 cm (H⨯W)
Solgt
Manhattan Red II af Holger Poulsen
85⨯100 cm (H⨯W)
Solgt
Trastévere, Rom Tid til Cappuccino af Holger Poulsen
100⨯130 cm (H⨯W)
Kontakt for pris
Motiv fra Manhattan af Holger Poulsen
180⨯200 cm (H⨯W)
Kontakt for pris
Vinby i Toscana af Holger Poulsen
104⨯105 cm (H⨯W)
Kontakt for pris
Constructions Downtown af Holger Poulsen
100⨯150 cm (H⨯W)
Solgt

Følg mig på de sociale medier

Udstillings Datoer


Udstillinger

Kontakt kunstneren

Kunstsamlingen har intet med salget og evt. uoverenstemmelser at gøre, da kunstkøbet går ubeskåret til kunstneren.

!! Dit kunstkøb går ubeskåret til kunstneren !!