load icon
BJARNE GEERTSEN9818-10994

Fremad

4.750 DKK

Fremad er en mand som gerne vil fremad gennem livet og parat til at opleve noget. I mit arbejde benyttes forskellige materialer fra naturen såsom træ og sten som indgår som en del af skulpturen i fiberbeton. Jeg går efter et elegant, lidt skævt og rustikt udtryk. Jeg syntes det er spændende når en skulptur er enkel og diskret, samtidig med at der opdages nye spændende detaljer. Jeg inspireres specielt af Alberto Giacometti, Yanni Souvatzoglou, Preben Boye og Inka Uzoma som har en fantastisk elegance i deres udtryk, som ikke er til at stå for. Skulptureren har et høj og smalt format så den kan stå på steder med begrænset plads eks.v i en entre.

Kunstner: Bjarne Geertsen
Segement:  Committed artist
Kunst:  Træ , Fiberbeton
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 77 cm,  Dybde: 25 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Fremad | Kunst
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Bjarne Geertsen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.