load icon
FLEMMING JØRGENSEN9388-10505

Svinedrengen

6.500 DKK

Som skulptør har jeg altid været fascineret af H. C. Andersens eventyr. Eventyrerne kan sætte fantasien i gang og formidle vigtige budskaber. Derfor har jeg skabt en serie skulpturer, der tager udgangspunkt i nogle af de mest elskede eventyr. Jeg har i første omgang valgt 10 eventyr som jeg har fortolket på min måde. 'Svinedrengen' er et eventyr af H.C. Andersen om en prins, der er forkælet og egoistisk. Han foragter en stakkels dreng, der passer svinene, og som lugter grimt. En dag bliver prinsen tryllebundet af en troldkvinde, og han bliver tvunget til at leve som en svinedreng og spise og sove i stalden. Efter mange prøvelser og ydmygelser lærer prinsen at sætte pris på simpelhed og ydmyghed, og han forvandles til en bedre person. Til sidst finder han en magisk ring, der giver ham sin rigtige form tilbage, og han vender tilbage til slottet, hvor han behandler alle med respekt og venlighed, også den stakkels dreng, der plejede at passe svinene.

Kunstner: Flemming Jørgensen
Segement:  Committed artist
Skulptur:  Bronze på granit, granitsokkel
Kunstretning:  Bronze
Produkt info:
Bredde: 10 cm,  Højde: 17 cm,  Dybde: 8 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Svinedrengen | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Flemming Jørgensen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.