load icon
FLEMMING JØRGENSEN9387-10504

Den lille havfrue

6.500 DKK

Som skulptør har jeg altid været fascineret af H. C. Andersens eventyr. Eventyrerne kan sætte fantasien i gang og formidle vigtige budskaber. Derfor har jeg skabt en serie skulpturer, der tager udgangspunkt i nogle af de mest elskede eventyr. Jeg har i første omgang valgt 10 eventyr som jeg har fortolket på min måde. 'Den lille havfrue' er et eventyr af H.C. Andersen om en ung havfrue, der forelsker sig i en menneskeprins og ønsker at blive menneske for at være sammen med ham. Hun opsøger en ond havheks, som giver hende ben i bytte for sin smukke stemme. Havfruen går i land og møder prinsen, men han indleder en romance med en anden kvinde, og havfruen lider af sorg og smerte på grund af sin stumhed og de intense smerter i sine nye ben. Til sidst bliver hun til skum på havet, men hendes godhed og kærlighed belønnes ved at hun får mulighed for at vinde en evig sjæl ved at hjælpe menneskeprinsen og hans brud gennem farlige prøvelser og ofre, selvom hun ikke kan være sammen med prinsen på jorden.

Kunstner: Flemming Jørgensen
Segement:  Committed artist
Skulptur:  Bronze på granit, granitsokkel
Kunstretning:  Bronze
Produkt info:
Bredde: 18 cm,  Højde: 13 cm,  Dybde: 11 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Den lille havfrue | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Flemming Jørgensen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.