load icon
CHARLOTTE BOELSKOV10464-11749

Kommunikation

Kontakt for pris

Hånden er en del af vores kommunikationsmiddel og fungerer som talerør for nogle mennesker der har svært ved f.eks. at hører. Der kommer tegnsproget ind som en uvurderlig hjælp, hvor fingrene bliver bindeleddet mellem to verdener – dette er illustreret i mit design hvor hånden og det skrevne mødes. Hånden, hjerterne og glas ”knapperne” er fremstillet af knust glas i forskelige kornstørrelser. Det knuste glas er brændt helt sammen så de får en glat og skinnende overflade. Formene til hjerterne og hånden er fremstillet af papirler som har stået i minimum 3 uger til tørring og derefter udbrændt før de bruges til at forme glasstykkerne til en hånd og hjerter. Hånden og hjerterne samt knapperne er sat fast i en upcyclet metal karussel.

Kunstner: Charlotte Boelskov
Segement:  Committed artist
Kunst:  Glas , Metal
Produkt info:
Bredde: 26 cm,  Højde: 26 cm,  Dybde: 26 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Kommunikation | Kunst
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Charlotte Boelskov

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.