load icon
CHARLOTTE BOELSKOV10455-11738

Hamster Hjulet

8.500 DKK

Hamster hjulet, som jeg har kaldt det, er og kan være et spændende, indholdsrigt og endda sjovt hjul hvis man selv tager kontrollen. På jernpladsen hvor jeg jævnligt kommer for at købe ting, fandt jeg et lille sort metal rør med en tykkelse på ca 2,5 cm, hvilket er sjældent at finde så tykke rør. Dette metalrør har jeg haft igennem flere rengøringsprocesser, syrebehandling, affedtning og slibning. Herefter fik jeg tegnet og CNC fræset ”tænderne” i røret, så det nu blev til et hjul. Efterfølgende blev hjulet slebet, sandblæst, slebet igen, affedtet og belagt med 24 karat guld. Glas personen er fremstillet i sort glas og brændt så der er en skinnende overflade.

Kunstner: Charlotte Boelskov
Segement:  Committed artist
Skulptur:  Glas , Metal
Kunstretning:  Jern
Produkt info:
Bredde: 15 cm,  Højde: 15 cm,  Dybde: 6 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Hamster Hjulet | Skulptur
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Charlotte Boelskov

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.