load icon
CHARLOTTE BOELSKOV10449-11726

Hånden på hjertet

2.100 DKK

Ligesom man siger at øjnene er sjælens spejl, syntes jeg at hænderne er kroppens spejl. Alle hænder er fascinerende og fortæller en historie om det menneske, de er en del af – om arbejdsbetingelser, alder, smidighed, små nuttede barnehænder til gamle krogede slidte hænder – de bærer alle en skønhed i sig præcis som mine glas hænder. Hånden og hjertet er fremstillet af knust glas i forskelige korn størrelse. Det knuste glas er brændt så det stadig ligner knust glasstykker og har en nopret overflade. Jeg har fremstillet 2 forme i papirler som har stået i minimum 3 uger til tørring og derefter udbrændt før de bruges til at forme glasstykkerne til en hånd og et hjerte. Hånden er sat fast i en upcyclet metalplade.

Kunstner: Charlotte Boelskov
Segement:  Committed artist
Kunst:  Glas , Metal
Produkt info:
Bredde: 15 cm,  Højde: 18 cm,  Dybde: 8 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Hånden på hjertet | Kunst
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Charlotte Boelskov

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.