load icon

Kunstplakat Musvit

360 DKK (48 EURO)

Nummereret og signeret kunstplakat af Suzana Profetas alkohol ink maleri 'Musvit' *Bemærk at farven på skærmen kan være lidt anderledes end det trykte version

Kunstner: Suzana Profeta
Billedflade: 30 x 42 cm


Kunst profil

Jeg lader mig inspirere af livets skønhed, naturen og dyreliv. Jeg har en passion for at skabe kunstværker, der formidler en realistisk og nuanceret følelse gennem brugen af alcohol ink. Min teknik er konstant under udvikling, baseret på mine eksperimenter med nye medie, nye teknikker, samt mine erfaringer med olie- og akvarelfarver.

For tiden fokuserer jeg på at portrættere dyr og fugle fra den danske fauna. Mit mål er at forbinde beskueren med naturen og invitere dem til at reflektere over dens liv og sjæl. Jeg lægger stor vægt på at skabe æstetisk tiltalende kunstværker med en blanding af organiske former og farver, der fanger øjet og giver en intens atmosfære.

Jeg stræber altid efter at skabe kunstværker, der inviterer beskueren til at fordybe sig i skønheden og mangfoldigheden.

Jeg håber, at mine kunstværker kan bringe glæde og forståelse for naturen til alle, der oplever dem. Tak for at tage dig tid til at lære mig bedre at kende gennem denne præsentation af min kunstneriske rejse og dele mine værker med verden.

Support / køb af værk

Ønsker du personlig kontakt, kan det gøres herunder via kontakt formularen.