load icon

Le´Boudoir´

3.500 DKK (470 EURO)

Le´Boudoir´. Giclee´print on fine art paper. Signeret og nummereret af kunstner. Værket har en sort træramme. Certifikat for printets ægthed medfølger.

Kunstner: Kæthe Fog
Billedflade: 50 x 50 cm
Oplag : 10 eks. nummereret og signeret af kunstneren


Kunst profil

Når jeg husker tilbage, har jeg tegnet og malet lige siden jeg har kunnet holde på en blyant. Som 16 årig søgte jeg optagelse på designskolen (kunst) og fuldførte med en bachelorgrad 4 år senere. Efterfølgende var jeg i 2 års praktik i en dansk virksomhed som designer. Jeg vendte tilbage til Designskolen for at undervise og jeg var lærer der, i en årrække. Sideløbende arbejdede jeg med freelance design for flere virksomheder og magasiner.

Jeg har haft et meget spændende designprojekt i Bolivia, for det Danske Handelskammer. Jeg besøgte flere fabrikker der for at finde de mest velegnede til en produktion, så jeg var i Bolivia en del gange. Efterfølgende arbejdede jeg videre med nogle af de Bolivianske virksomheder.

I 10 år havde jeg en butik med brugskunst, hvor jeg bl.a. solgte mine egne fotocollager. Jeg har altid arbejdet med design, form og farver og altid været i gang med opgaver. På trods af at jeg altid har været fuldt optaget af mit arbejde, har jeg altid brændende ønsket mig at kunne bruge al min tid på kunsten. Det er muligt nu og jeg er startet på fuld tid. Jeg arbejder med digital kunst, som giver mange kreative muligheder der ikke er muligt ved at male på lærred. Jeg arbejder også med maleri/collage på lærred.

Inspiration: Mange arbejdsår som designer med utallige rejser til Milano, Firence og Paris. Facionshow, catwalk, smukke modeller, smukke stoffer og smukke farver. Begejstring for de fantastiske værker af de gamle mestre i malerkunsten, specielt 1800-1900 tallets kunstnere, hvor jeg bruger elementer fra de store værker i collagerne, som herved fremtræder i en anden billedkomposition som smukke drømmeagtige figurer.

Især har jeg ofte besøgt Paris, flere gange årligt og helt tilbage fra 80´erne, hvor der stadig var ”rigtige” pariserinder at se på gaderne. Jeg var samler af de tidligere pikante fotografier af letlevende damer i Paris. Disse hang alle steder i de velkendte boder.. Nu bruger jeg dem i i nogle af mine collager som er nostalgiske blik tilbage i et romantiseret billede af livet i Paris, sent år 1800 og tidligt i år 1900.

Mine fotocollager er alle unika (kun 1 tryk af hver) der bliver lavet professionelt hos en underleverandør som gicleé print på lærred med ramme. Billederne er UV behandlet og farvebestandige. Tusind tak for interessen.

Med venlig hilsen Kaethe Fog

Support / køb af værk

Ønsker du personlig kontakt, kan det gøres herunder via kontakt formularen.