load icon
  • Hjem
  • Om Kunstsamlingen

Kunstsamlingen

Kunstsamlingen er stiftet af Kenny Lurger & Christine Darlov.

Kenny har en IT teknisk baggrund, og har i mange år arbejdet med marketing og udvikling. Han har derfor en solid teknisk og praktisk baggrund. Hans analytiske og strukturerede tilgang og hans skarpe blik, gør at Kenny varetager alt det administrative arbejde. Hans fantastiske evne til at kommunikere og skabe gode relationer, gør at Kenny ligeledes varetager markedsføring og udvikling af nye tiltag.

Christine, som er vores kreative ildsjæl, er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk opsætning, trykning, print og bogbinding for bl.a. Mærks Drilling og Radiometer. Hendes grafiske og kreative blik og hendes baggrund, gør at Christine varetager Kunstsamlings identitet både hjemmeside design og alt grafisk materiale. Alt kunsttryk som bliver printet og solgt via Kunstsamlingen.dk er grundigt, og med ekspertise forarbejdet af Christine. Christine mestrer alle Adobes programmer og dets utallige funktioner og slutresultatet er altid smukt og gennemarbejdet.

Med Kenny og Christine ved roret, har Kunstsamlingen.dk alle forudsætninger for hele tiden at udvikle sig, og blive det foretrukne galleri for kunstnere og købere i Danmark og i verden.

GRUNDLÆGGER

Kenny Lurger

Developer / SEO

Christine Darlov

Art director